De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Buitenluchtleven: inspirerend boek vol wandelingen en wandeltips

Wandelen is de nieuwe nationale sport. Nederlanders maken samen 441 miljoen wandelingen per jaar. Het prachtig uitgegeven boek Buitenluchtleven speelt daarop in met een keur aan wandelingen in alle provincies van Nederland. Het boek staat boordevol tips van wandelaars, onder wie.... Frankwandelt!

Eindeloze wandelmogelijkheden

Ons land kent eindeloos veel mogelijkheden om naar buiten te gaan en te wandelen. Lange routes en meerdaagse tochten door mooie natuurgebieden en nationale parken. Maar er zijn ook talloze inspirerende korte wandelingen te vinden, dichter bij huis.

Lange én korte wandelingen

Dat bewijst wandelaar en auteur Petra de Hamer met haar mooie boek. Ze schotelt ons een keur aan lange én korte wandeltochten voor. Ruim 160 natuurgebieden, landgoederen en wandelingen heeft ze beschreven in Buitenluchtleven.

Wandelinspiratie

Routebeschrijvingen of kaartjes vind je niet in dit wandelboek. Petra de Hamer wil vooral inspireren. Zodat wij onze veters strikken, een flesje water pakken en op pad gaan.

Vlot geschreven, prachtige fotografie

En zo’n boek is het inderdaad. Vlot geschreven tekstjes over mooie wandelgebieden en de bijzondere wandelroutes die je daar vindt. Zin om te wandelen krijg je ook door de fraaie vormgeving en de schitterende fotografie. Alleen dat maakt het al een heerlijk bladerboek. Ook leuk om te lezen zijn de tips van vele bekende en onbekende wandelaars.

‘Een aanrader’

Uit een lezersrecensie op Bol.com: “Wat een heerlijk boek! Het staat vol met prachtige korte en lange wandelingen door Nederland, met heel veel foto's erbij. Wanneer je door het boek bladert krijg je meteen zin om aan zo'n wandeling te beginnen. (...) Buitenluchtleven is werkelijk een aanrader.”

Buitenluchtleven kopen?

Buitenluchtleven van Petra de Hamer telt 224 pagina’s en is voor €20 te koop in de boekwinkel of bij Bol.com.

Buitenluchtleven op Bol.com >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (11 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>