De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Joehoe Google: indexeer me nou!

Joehoe Google: indexeer me nou!

Merkwaardig: ik heb een beschrijving van NS-wandeling Elsterberg op m’n site gezet die Google niet indexeert. Al m’n wandelingen zijn goed vindbaar, maar deze blijft onvindbaar. Wie weet hoe dat kan?

Wat heb ik gedaan?

  1. Eerst heb ik ervoor gezorgd dat er veel trefwoorden waarop ik gevonden wil worden in mijn artikel voorkomen: in tekst, titels, tussenkoppen, fototitels, linkstitels. Ook de browsertitel en de url van het artikel bevatten de juiste trefwoorden.
  2. Ik heb ervoor gezorgd dat Google toegang heeft tot de pagina en hem ook mag indexeren (via de tag robots index, follow).
  3. Vervolgens heb ik het artikel op een aantal sites geplaatst: NUjij.nl is de belangrijkste. Google komt hier elk kwartier langs en indexeert alle pagina’s waarnaar verwezen wordt, dus ook de pagina op mijn site. Meestal is die pagina binnen een paar uur al in de Google-zoekresultaten te vinden. Soms zelfs binnen een paar minuten.
De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Eerst goed vindbaar, toen onvindbaar

Datzelfde gebeurde met de NS-wandeling Elsterberg. Nadat ik hem op NUjij.nl had geplaatst was de pagina vrijwel direct goed vindbaar. Bij de zoekwoorden Elsterberg NS-wandeling stond ik op pagina 1 van Google’s zoekresultaten op de zevende plek. Prima score.

Een paar dagen later was ik echter volledig uit de zoekresultaten verdwenen. Ik heb het artikel opnieuw op NUjij.nl geplaatst, en hetzelfde grapje herhaalde zich. Gister heb ik het artikel voor de derde keer op NUjij.nl gezet en weer hetzelfde resultaat: onvindbaar. Wel zijn al mijn berichtjes op NUjij.nl op in de zoekresultaten.

Ideeën welkom!

Wat zou hier aan de hand kunnen zijn? Straft Google mij om de een of andere reden? Maar waarom zijn mijn andere wandelingen dan wel uitstekend vindbaar? Zit er een fout in de indexeer-robots van Google? En wat kan ik nu nog doen om die pagina vindbaar te maken? Ideeën zijn zeer welkom!

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>