Drie mooiste wandelingen rond Castricum

Zoek je leuke wandelingen rond het plaatsje Castricum in Noord-Holland? Bekijk de drie mooiste wandelroutes. Bij elke wandeling vind je de highlights, een link naar de route plus supertips voor tophotels. Ga lekker wandelen dit weekend!

NS-wandeling Noord-Hollands Duinreservaat

Aangename wandeltocht vol afwisseling: gemengd bos, weids duinlandschap, meertjes, hoogteverschillen. Terras van Johanna’s Hof op de juiste plek. Strand en zee als sluitstuk. Aanradertje.

NS-wandeling Geversduin

Het Noord-Hollands Duinreservaat rond Castricum dacht ik op mijn duimpje te kennen, maar ik kwam toch nog over onverwachte paadjes, op een schitterend uitzichtspunt en langs mij onbekende horeca: Gasterij Kruisberg. Super!

Groene Wissel Castricumse Duinen

De afwisseling tijdens deze wandeling is enorm: je gaat door stille eikenbossen, trekt over uitgestrekte duinvlaktes en langs romantische meertjes. Strand & zee krijg je er gratis bij. Ook met de horeca onderweg zit het snor.

De leukste hotels in Castricum

De hotels in Castricum die de beste beoordelingen krijgen van bezoekers zijn:


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!