Drie mooiste wandelingen rond Castricum

Zoek je leuke wandelingen rond het plaatsje Castricum in Noord-Holland? Bekijk de drie mooiste wandelroutes. Bij elke wandeling vind je de highlights, een link naar de route plus tips voor mooie hotels. Ga lekker wandelen dit weekend!

NS-wandeling Noord-Hollands Duinreservaat | Castricum – Egmond NS-wandeling Noord-Hollands Duinreservaat

Aangename wandeltocht vol afwisseling: gemengd bos, weids duinlandschap, meertjes, hoogteverschillen. Terras van Johanna’s Hof op de juiste plek. Strand en zee als sluitstuk. Aanradertje.

 

NS-wandeling GeversduinNS-wandeling Geversduin

Het Noord-Hollands Duinreservaat rond Castricum dacht ik op mijn duimpje te kennen, maar ik kwam toch nog over onverwachte paadjes, op een schitterend uitzichtspunt en langs mij onbekende horeca: Gasterij Kruisberg. Super!

 

Groene Wissel Castricum (nr. 29) | Noord-Hollands DuinreservaatGroene Wissel Castricumse Duinen

De afwisseling tijdens deze wandeling is enorm: je gaat door stille eikenbossen, trekt over uitgestrekte duinvlaktes en langs romantische meertjes. Strand & zee krijg je er gratis bij. Ook met de horeca onderweg zit het snor.

 

De leukste hotels in Castricum

De hotels in Castricum die de beste beoordelingen krijgen van bezoekers zijn:

 

Bekijk de wandelreizen van SNPPlan je wandelvakantie bij SNP voor 2021

Actieve wandelreizen: SNP Natuurreizen is erin gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen. Bekijk de mogelijkheden voor als we weer mogen!

Vakantieplannen maken

Uiteraard houdt SNP zich aan het advies om tot medio maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Maar plannen maken voor daarna mag natuurlijk wel. Dat kan zonder zorgen: je mag bij SNP tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren. En ze vragen géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 boeken.

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (6 beoordelingen)

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!