Drie mooiste wandelingen rond Amsterdam

Zoek je leuke wandelingen rond Amsterdam? Bekijk de drie mooiste wandelroutes. Bij elke wandeling vind je de highlights, een link naar de route plus supertips voor tophotels. Ga lekker wandelen dit weekend!

NS-wandeling Westerborkpad

Je volgt het spoor van Joodse stadsgenoten die in de oorlog van de Hollandsche Schouwburg naar kamp Westerbork zijn weggevoerd. Je wandelt ook over Mokums beroemde grachten en pleinen, en door de Jordaan.

Trekvogelpad Amsterdam – Naarden-Bussum

Je wandelt langzaam Amsterdam uit, op weg naar Naarden. Genieten langs het Gein, door het mooie Weesp en tot slot een schitterend traject langs het Naardermeer (mét een ijsje bij tante Annie).

Binnenstad: rosse buurt en grachtengordel

De leukste wandeling door de rosse buurt en over de grachtengordel van Amsterdam. Als echte Amsterdammer kwam ik in straatjes en steegjes die ik nooit eerder zag. Aanrader!

De leukste hotels in Amsterdam

De hoofdstad telt natuurlijk tientallen geweldige hotels. Hieronder de drie hotels met de beste beoordelingen door gasten:


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!