Zomernummer 2015 van Bergen Magazine

Heb je inspiratie nodig voor je zomervakantie in de bergen? En wil je eens wat anders? Lees dan het komende zomernummer van Bergen Magazine. Een greep uit de inhoud.

De bergen écht beleven

Hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde zocht naar een manier om het leven in de bergen écht te beleven. Dus ging hij naar het verstilde Zwitserse bergdal Val d'Hérens en wandelde niet van hut naar hut, maar van boerderij naar boerderij. Lees prachtige verhalen over een unieke bergvakantie.

Met de kinderen van alm naar alm

Met kinderen kun je in het Grossarltal (SalzburgerLand, Oostenrijk) een mooie, stoere, toegankelijke meerdaagse tocht lopen van alm naar alm. Je overnacht bij de vaak honderden jaren oude almhutten. Een echt Oostenrijks bergavontuur, zeer geschikt voor de jonge berggeitjes.

 

Wandelen in het groene Defereggental (Tirol)

In het Defereggental in Oost-Tirol vindt de bergwandelaar talloze bergpaden, watervallen, eeuwenoude almen, geweldig eten, maar bovenal prachtige natuur. Bergen Magazine verkende het dal en de omgeving tijdens een korte nazomerbreak.

IJsland!

De natuur zoals hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde die tijdens zijn wandeltochten in het zuiden van IJsland aangetroffen heeft, is in geen instagrammetje te vatten. Op elke vierkante kilometer smelten de aarde, lucht, water, ijs en vuur samen tot een kleurenspektakel dat zijn gelijke nergens kent.

Superaanbieding

Wil je deze inspirerende verhalen en nog veel meer niet missen? Maak dan vóór 2 juni 2015, 16.00 u. gebruik van de superaanbieding van Bergen Magazine!


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!