natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Zomernummer 2015 van Bergen Magazine

Heb je inspiratie nodig voor je zomervakantie in de bergen? En wil je eens wat anders? Lees dan het komende zomernummer van Bergen Magazine. Een greep uit de inhoud.

De bergen écht beleven

Hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde zocht naar een manier om het leven in de bergen écht te beleven. Dus ging hij naar het verstilde Zwitserse bergdal Val d'Hérens en wandelde niet van hut naar hut, maar van boerderij naar boerderij. Lees prachtige verhalen over een unieke bergvakantie.

Met de kinderen van alm naar alm

Met kinderen kun je in het Grossarltal (SalzburgerLand, Oostenrijk) een mooie, stoere, toegankelijke meerdaagse tocht lopen van alm naar alm. Je overnacht bij de vaak honderden jaren oude almhutten. Een echt Oostenrijks bergavontuur, zeer geschikt voor de jonge berggeitjes.

 

Wandelen in het groene Defereggental (Tirol)

In het Defereggental in Oost-Tirol vindt de bergwandelaar talloze bergpaden, watervallen, eeuwenoude almen, geweldig eten, maar bovenal prachtige natuur. Bergen Magazine verkende het dal en de omgeving tijdens een korte nazomerbreak.

IJsland!

De natuur zoals hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde die tijdens zijn wandeltochten in het zuiden van IJsland aangetroffen heeft, is in geen instagrammetje te vatten. Op elke vierkante kilometer smelten de aarde, lucht, water, ijs en vuur samen tot een kleurenspektakel dat zijn gelijke nergens kent.

Superaanbieding

Wil je deze inspirerende verhalen en nog veel meer niet missen? Maak dan vóór 2 juni 2015, 16.00 u. gebruik van de superaanbieding van Bergen Magazine!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>