Win prijzen met jouw #langshetwater moment

De ultieme plek in de nazomer voor een schitterende wandel- of fietstocht is langs Nederlandse wateren. Op ANWB.nl kun je gratis wandel- en fietsroutes downloaden. Deel vervolgens je mooie #langshetwater foto's en win prijzen!

Gratis waterrijke routes

Op de site van de ANWB kun je gratis waterrijke wandel- en fietsroutes downloaden. Voor elke provincie is er een gratis route.

Vogelmeer

In Noord-Holland biedt de ANWB bijvoorbeeld een prachtige tocht door Zuid-Kennemerland. Dan kom je langs liefst drie meertjes, waaronder het mooiste duinmeer van Nederland en omstreken (vind ik): het Vogelmeer.

 

Prachtige prijzen

Mooie actie van de ANWB. Lekker wandelen of fietsen, foto's schieten, delen en prachtige prijzen winnen. Ik ga meedoen!

#langshetwater

Je kunt foto's delen via social media met de hashtag #langshetwater. Of je kunt foto's uploaden op de site van de ANWB of mailen naar de ANWB.

Meer weten en meedoen?

Wil je er alles over lezen en de prijzen bekijken?


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!