Waterlandse Poldertocht: zondag 15 juli 2018

Waterlandse Poldertocht: zondag 15 juli 2018

Het wandelevenement ‘Waterlandse Poldertocht’ is dit jaar op zondag 15 juli 2018. Een prachtige wandeltocht door het mooie Waterland ten noorden van Amsterdam. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden. Vorig jaar deden liefst 1000 wandelaars mee!

Wandelingen voor iedereen

Voor de Waterlandse Poldertocht zijn prachtige wandelroutes samengesteld met 3 afstanden: 7.5, 13 en 20 kilometer. De wandelroutes komen langs de pittoreske dorpjes van Waterland-Oost, zijn inclusief bootovertochten en voeren over weilanden, boerenerven en dijken, die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek.

Waar en wanneer?

Start- en finishpunt in Waterland-Oost is op melkveehouderij Dobber aan de Gouw 18 in Zuiderwoude. Op zondagochtend 15 juli kun je starten tussen 9 en 13 uur, afhankelijk van de te wandelen afstand. Vooraf inschrijven is niet mogelijk. De routes worden aangegeven met routepaaltjes. Bij de finish krijgen de wandelaars bij inlevering van de stempelkaart een mooie herinnering.

Meer informatie?

Op de Facebookpagina van de Waterlandse Poldertocht vind je meer informatie.

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!