natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Wat is de mooiste wandeling van 2015? Breng je stem uit!

Nederland barst uit z’n voegen van alle wandelingen: NS-wandelingen, ANWB-wandelingen, Groene Wissel, Trage Tochten en nog veel meer. Maar welke is de mooiste? Wandelzoekpagina heeft een voorselectie gemaakt. Nu is het de beurt aan ons wandelaars: wij mogen onze favoriete wandeling selecteren. En jij doet natuurlijk mee, toch?

14 kandidaten

Wordt het Trage Tocht Weiteveen (die ik zelf pas geleden liep, schitterend!) of Groene Wissel Haarlem (die ik vorig jaar liep, prachtig!)? Of nog een hele andere? Je kunt kiezen uit 14 wandelingen.

800.000 wandelingen gedownload

Het afgelopen jaar zijn er vanaf Wandelzoekpagina ruim 800.000 wandelingen gedownload. Tot en met 4 februari 2015 kunnen wandelaars de drie mooiste wandelingen selecteren. De uitslag volgt in de nieuwsbrief van februari van Wandelzoekpagina. En natuurlijk op Frankwandelt!

 

Voorselectie

Wandelzoekpagina heeft een voorselectie gemaakt uit de wandelingen die in 2014 zijn gepubliceerd op Wandelzoekpagina. Daarbij is gekeken naar het aantal downloads en het aantal reacties van wandelaars. Verder moesten de wandelingen van verschillende routemakers zijn.

Stem mee!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>