Wandelen in Zwitserland met de nieuwe Op lemen voeten

Op lemen voeten | Maartnummer 2016
Op lemen voeten | Maartnummer 2016

Op lemen voeten is naar Zwitserland geweest. Alle wandelavonturen in dit Alpenlandje zijn terug te lezen in het voorjaarsnummer dat rond vrijdag 11 maart verschijnt. Heb jij opeens ook zo'n zin in vakantie?

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Heimwee naar Zwitserland

Zwitserland, ik ben er maar één keer geweest. Maar altijd als ik aan die bergvakantie terugdenk, krijg ik heimwee (lees mijn Zwitserse wandelavonturen). Zo'n zacht smeltend gevoel rond m'n navel. Want wat een prachtige natuur heb je daar toch. Daarom kijk in nu al uit naar het voorjaarsnummer van Op lemen voeten. En wie weet ga ik wel wandelen in Der Schweiz dit jaar.

De bronnen van de Rijn

Op lemen voeten loopt van Basel naar Lausanne en neemt je mee langs irrigatiekanalen door de Valais. Daarnaast bezoeken de redacteuren de bronnen van de Rijn en de Rhône en ontmoeten ze aan het Bodenmeer keizer Napoleon III.

Mis dit nummer niet

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór maandag 29 februari 16:00 uur een abonnement, dan krijg je het lentenummer thuis. Profiteer nu van de speciale aanbieding: 1 jaar Wandelmagazine Op lemen voeten voor € 21,50 + 4 cadeaus t.w.v. minimaal € 42,50!

Neem een abonnement >>

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy