Wandelen in Zwitserland met de nieuwe Op lemen voeten

Op lemen voeten | Maartnummer 2016
Op lemen voeten | Maartnummer 2016

Op lemen voeten is naar Zwitserland geweest. Alle wandelavonturen in dit Alpenlandje zijn terug te lezen in het voorjaarsnummer dat rond vrijdag 11 maart verschijnt. Heb jij opeens ook zo'n zin in vakantie?

Heimwee naar Zwitserland

Zwitserland, ik ben er maar één keer geweest. Maar altijd als ik aan die bergvakantie terugdenk, krijg ik heimwee (lees mijn Zwitserse wandelavonturen). Zo'n zacht smeltend gevoel rond m'n navel. Want wat een prachtige natuur heb je daar toch. Daarom kijk in nu al uit naar het voorjaarsnummer van Op lemen voeten. En wie weet ga ik wel wandelen in Der Schweiz dit jaar.

De bronnen van de Rijn

Op lemen voeten loopt van Basel naar Lausanne en neemt je mee langs irrigatiekanalen door de Valais. Daarnaast bezoeken de redacteuren de bronnen van de Rijn en de Rhône en ontmoeten ze aan het Bodenmeer keizer Napoleon III.

Mis dit nummer niet

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór maandag 29 februari 16:00 uur een abonnement, dan krijg je het lentenummer thuis. Profiteer nu van de speciale aanbieding: 1 jaar Wandelmagazine Op lemen voeten voor € 21,50 + 4 cadeaus t.w.v. minimaal € 42,50!

Neem een abonnement >>


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!