Verdien geld voor jouw goede doel met wandelen of fietsen!

Ga je een stuk wandelen, fietsen of hardlopen? Zet dan de Fundrunnerapp aan op je smartphone. Jouw activiteit levert dan direct geld op voor een goed doel van je keuze. Want via deze app sponsoren bedrijven automatisch jouw activiteit. Het enige wat je moet doen is de sponsor bedanken op Facebook of Twitter. Lekker makkelijk.

Hoe werkt het?

  1. Download de Fundrunnerapp in de Apple Store of Google Play Store op je smartphone.
  2. Kies je sponsor en selecteer VluchtelingenWerk als ontvanger van de donatie.
  3. Bedank na afloop de sponsor met een post op Twitter of Facebook.

FundrunnerCup: 12-21 maart

Om zoveel mogelijk mensen aan het Fundrunnen te krijgen starten 11 goede doelen op 12 maart met de FundrunnerCup. Dit 10-daagse evenement duurt tot 21 maart 2015. Het goede doel dat de meeste Fundrunners kan mobiliseren gedurende deze 10-daagse wint een extra sponsorbedrag. En de Fundrunner die in deze periode het meeste geld opbrengt, wint een Sony Xperia Tablet. Kom ook in beweging voor jouw goede doel!

Firas wandelt voor VluchtelingenWerkFiras is Fundrunner voor VluchtelingenWerk

Mag ik even reclame maken voor een van die geweldige goede doelen? VluchtelingenWerk Nederland doet namelijk ook mee. Die organisatie hielp al vele duizenden vluchtelingen. Bijvoorbeeld Firas, die drie jaar geleden moest vluchten uit Irak. Hij werkt nu als arts in een ziekenhuis. “Toen ik in Nederland aankwam, was VluchtelingenWerk er als allereerste voor mij. De vrijwilligers hebben mij bij elke stap geholpen totdat ik weer op de been was.” Firas is onder de indruk van het werk van VluchtelingenWerk. “Ik weet wat een geweldig werk vrijwilligers doen. Het is een eer dat ik hen kan ondersteunen met Fundrunner. Hen terugbetalen zal mij nooit lukken, maar ik hoop dat ik via Fundrunner mijn steentje kan bijdragen aan deze organisatie.”

Lunchwandeling

Ik heb de Fundrunner-app zojuist even uitgeprobeerd, tijdens mijn lunchwandeling. Werkt helemaal goed en ik heb ruim een euro binnengesleept voor VluchtelingenWerk. En het is nog goed voor mijn gezondheid ook. Wist je trouwens dat lunchwandelen helemaal 2015 is?


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!