De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Top 50 Wandelblogs 2016: Frankwandelt op nr. 1

Top 50 Nederlandse en Belgische Wandelblogs 2016 van Skafit

Frankwandelt staat op nummer 1 in de Top 50 Nederlandse en Belgische Wandelblogs 2016 van Skafit. Ik blijf er verder heel gewoon onder hoor...

Beoordelingscriteria

De ranglijst van Skafit is gebaseerd op beoordelingscriteria zoals de mate van blogupdates, de waarde van de content, de interactie op de site, waardevolle links naar de site en betrouwbaarheid.

Sokken tegen koude voeten

Skafit is een bedrijf waar je terechtkunt voor 'innovatieve gezondheidsproducten'. Denk aan sokken tegen koude voeten en watergevulde zolen. De Top 50 is dit jaar voor de tweede keer samengesteld. Vorig jaar stond Frankwandelt op plaats 6.

Bekijk de Top 50

Ik heb alle 50 blogs bezocht. Er zitten veel hele leuke en interessante sites tussen, boordevol wandelinspiratie. Nieuwsgierig naar de ranglijst?

Bekijk de hele Top 50 >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (19 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>