Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Top 50 Wandelblogs 2016: Frankwandelt op nr. 1

Top 50 Nederlandse en Belgische Wandelblogs 2016 van Skafit

Frankwandelt staat op nummer 1 in de Top 50 Nederlandse en Belgische Wandelblogs 2016 van Skafit. Ik blijf er verder heel gewoon onder hoor...

Beoordelingscriteria

De ranglijst van Skafit is gebaseerd op beoordelingscriteria zoals de mate van blogupdates, de waarde van de content, de interactie op de site, waardevolle links naar de site en betrouwbaarheid.

Sokken tegen koude voeten

Skafit is een bedrijf waar je terechtkunt voor 'innovatieve gezondheidsproducten'. Denk aan sokken tegen koude voeten en watergevulde zolen. De Top 50 is dit jaar voor de tweede keer samengesteld. Vorig jaar stond Frankwandelt op plaats 6.

Bekijk de Top 50

Ik heb alle 50 blogs bezocht. Er zitten veel hele leuke en interessante sites tussen, boordevol wandelinspiratie. Nieuwsgierig naar de ranglijst?


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (14 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!