Top 50 Wandelblogs 2016: Frankwandelt op nr. 1

Top 50 Nederlandse en Belgische Wandelblogs 2016 van Skafit

Frankwandelt staat op nummer 1 in de Top 50 Nederlandse en Belgische Wandelblogs 2016 van Skafit. Ik blijf er verder heel gewoon onder hoor...

Beoordelingscriteria

De ranglijst van Skafit is gebaseerd op beoordelingscriteria zoals de mate van blogupdates, de waarde van de content, de interactie op de site, waardevolle links naar de site en betrouwbaarheid.

Sokken tegen koude voeten

Skafit is een bedrijf waar je terechtkunt voor 'innovatieve gezondheidsproducten'. Denk aan sokken tegen koude voeten en watergevulde zolen. De Top 50 is dit jaar voor de tweede keer samengesteld. Vorig jaar stond Frankwandelt op plaats 6.

Bekijk de Top 50

Ik heb alle 50 blogs bezocht. Er zitten veel hele leuke en interessante sites tussen, boordevol wandelinspiratie. Nieuwsgierig naar de ranglijst?

Zoek je een mooie camera of kijker?


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (12 beoordelingen)

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!