Stem op je favoriete NS-wandeling!

Stem op je favoriete NS-wandeling!
Stem op je favoriete NS-wandeling!

Wandelaars hebben weer wat te kiezen. Wandelnet organiseert de verkiezing van de populairste NS-wandeling. Dit jaar bestaan de NS-wandelingen 25 jaar. Een kwart eeuw waarin Wandelnet en NS in totaal 141 wandelingen hebben ontwikkeld. Doe mee!

Veluwezoom & IJsselvallei: winnaars van 2010

Lastige klus, er zijn zoveel mooie NS-wandelingen. Neem de twee NS-wandelingen die wandelaars vijf jaar geleden als hun favoriet aanwezen: Veluwezoom in de categorie 1-daagse tochten en IJsselvallei in de categorie 2-daagse tochten. Beide behoren nog steeds tot mijn favorieten.

Stemmen in 4 categorieën

We kunnen op NS-wandelingen stemmen in liefst 4 categorieën:

 • huidige NS-wandelingen (1 dag)
 • huidige NS-wandelingen (2-daagse)
 • oude NS-wandelingen (1 dag)
 • oude NS-wandelingen (2-daagse)
 

Oude NS-wandelingen

Heel mooi dat ook die oude NS-wandelingen meedingen. Want van sommige is het doodzonde dat ze uit de NS-collectie zijn gehaald. Maken ze kans om weer terug te keren? Misschien wel als veel wandelaars gaan stemmen. Neem mijn favoriete 2-daagse wandeling: NS-wandeling Heuvelland.

Stemmen tot en met 31 mei 2015

De verkiezing loopt tot eind mei 2015. De uitslag wordt bekend gemaakt via de nieuwsbrief Lopende Zaken van Wandelnet en natuurlijk op Frankwandelt.nl.

Gloednieuwe NS-wandelingen

Kijk vooral ook even naar de 5 gloednieuwe NS-wandelingen die in april aan de collectie zijn toegevoegd. De NS-wandeling Hemelse Berg heb ik gister gelopen: fenomenaal! Binnenkort op Frankwandelt te bewonderen.

Waar stemt Frankwandelt op?

Ik heb zojuist gestemd op: Belmonte (1-daagse), Mookerheide (2-daagse), Bomendijk (oude 1-daagse), Heuvelland (oude 2-daagse).


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

 • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
 • Verre rondreizen, ruim 50 landen
 • Goede kwaliteit, scherpe prijs
 • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!