Stem op de 'Mooiste wandeling van 2018'

Verkiezing Mooiste wandeling 2018
Verkiezing Mooiste wandeling 2018

De verkiezingskoorts is losgebarsten: Wandelzoekpagina organiseert namelijk de verkiezing van de mooiste wandeling van 2018. Stem op jouw favoriete wandelroute en win een mooie wandelgids.

Meer dan een miljoen wandelingen

Het afgelopen jaar hebben wandelaars op Wandelzoekpagina meer dan een miljoen wandelingen gedownload. Supermooie tochten zaten er bij. Maar er kan er maar eentje de mooiste zijn.

Stemmen tot en met 4 februari

Uit een voorselectie van 15 schitterende wandeltochten van het afgelopen jaar kun je jouw 3 favoriete wandelingen kiezen. Na 4 februari 2018 sluit de stembus, dus wacht niet te lang.

Doe mee en win een wandelgids

Doe je mee aan de verkiezing van de mooiste wandelingen van 2018, dan maak je kans op een mooie wandelgids naar keuze. Onder de deelnemers worden drie wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloot. En ik kan je vertellen: dat zijn prachtige gidsen.

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland. Hij staat hoog op mijn lijstje met favoriete websites. Lekker grasduinen tussen al het wandelschoon.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy