De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Stem op de 'Mooiste wandeling van 2017'

'Rondwandeling langs hunebedden' is een van de genomineerden
'Rondwandeling langs hunebedden' is een van de genomineerden

Leuk, we mogen weer stemmen! Wandelzoekpagina organiseert namelijk de verkiezing van de mooiste wandeling van 2017. Stem op jouw wandel-beauty en win een wandelgids.

950.000 wandelingen

Het afgelopen jaar hebben wandelaars op Wandelzoekpagina meer dan 950.000 wandelingen gedownload. Supermooie tochten zaten er bij. Maar er kan er maar eentje de mooiste zijn.

Stemmen tot en met 6 februari

Uit 14 schitterende tochten kun je jouw 3 favoriete wandelingen kiezen. Na 6 februari 2017 sluit de stembus, dus wacht niet te lang.

Stem op jouw favoriete wandelingen >>

Doe mee en win een wandelgids

Doe je mee aan de verkiezing van de mooiste wandelingen van 2017, dan maak je kans op een mooie wandelgids naar keuze. Onder de deelnemers worden drie wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloot. En ik kan je vertellen: dat zijn prachtige gidsen.

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland. Hij staat hoog op mijn lijstje met favoriete websites. Lekker grasduinen tussen al het wandelschoon.

Stem op jouw favoriete wandelingen >>

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>