Sinterklaas bij CameraNU.nl

Stem op de 'Mooiste wandeling van 2017'

'Rondwandeling langs hunebedden' is een van de genomineerden
'Rondwandeling langs hunebedden' is een van de genomineerden

Leuk, we mogen weer stemmen! Wandelzoekpagina organiseert namelijk de verkiezing van de mooiste wandeling van 2017. Stem op jouw wandel-beauty en win een wandelgids.

950.000 wandelingen

Het afgelopen jaar hebben wandelaars op Wandelzoekpagina meer dan 950.000 wandelingen gedownload. Supermooie tochten zaten er bij. Maar er kan er maar eentje de mooiste zijn.

Stemmen tot en met 6 februari

Uit 14 schitterende tochten kun je jouw 3 favoriete wandelingen kiezen. Na 6 februari 2017 sluit de stembus, dus wacht niet te lang.


Doe mee en win een wandelgids

Doe je mee aan de verkiezing van de mooiste wandelingen van 2017, dan maak je kans op een mooie wandelgids naar keuze. Onder de deelnemers worden drie wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloot. En ik kan je vertellen: dat zijn prachtige gidsen.

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland. Hij staat hoog op mijn lijstje met favoriete websites. Lekker grasduinen tussen al het wandelschoon.Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!