natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Sneeuwschoenwandelen met Bergen Magazine

Bergen Magazine Winter 2015 | Sneeuwschoenwandelen
Bergen Magazine Winter 2015 | Sneeuwschoenwandelen

Wil je alvast in winterse sferen komen? In het winternummer van Bergen Magazine zit je goed. Het nieuwste nummer van dit bergsporttijdschrift staat in het teken van wandelingen met sneeuwschoenen. “We drukken voetprints in de maagdelijke sneeuw en trekken een mooi zigzagpad over een bergweide.”

Vanaf 27 november in de winkel

Het winternummer ligt vanaf 27 november in de winkel. Behalve sneeuwschoenwandelingen in Tirol en het Zwitserse Graubünden bevat dit nummer nog veel meer moois. Onder andere de volgende artikelen kun je lezen:

Spectaculair: de hoogste berg van Iran

Bergbeklimmen is een populaire sport in Iran, ontdekte Bergen Magazine bij de beklimming van de Damavand, met 5671 meter de hoogste berg van Iran én de op één na hoogste vulkaan van Azië.

 

Peter Habeler over zijn Zillertaler Alpen

Bergen Magazine spreekt Peter Habeler, één van de eersten die de Everest zonder flessenzuurstof beklom, over ‘zijn’ bergen en het belang van het Hochgebirgs-Naturpark Zillertaler Alpen.

Op stap met Zwitserse bergjagers

Hoofdredacteur Jonathan Vandevoorde trok de bergen in met twee Zwitserse bergjagers. “Toch bespeur ik een primaire drang bij het koppel, hoezeer ze ook de zelfbeheersing en idealen van duurzaamheid en natuurbeheer van hun activiteiten prediken.”

Neem een abonnement!

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Als je vóór maandag 16 november 16:00 uur een abonnement neemt, krijg je dit nummer in de bus. Het tijdschrift heeft een prachtige aanbieding: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts € 22,50 (i.p.v. € 27,50) én 3 cadeaus ter waarde van minimaal €39,95!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>