De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Posbank Kerstwandeling 2018 voor het goede doel

Posbank Kerstwandeling 2018 voor het goede doel
Posbank Kerstwandeling 2018 voor het goede doel

Zoek je een leuk uitje voor de Kerst? Kom dan zaterdag 22 december 2018 naar de Posbank Kerstwandeling. Een unieke belevenis in winterse natuur. Deze relatief korte wandeling kun je met of zonder kinderen doen. Dompel je onder in sfeervolle kerstklanken en voorstellingen met toneel, muziek, zang en dans.

Wandelbelevenis op de Veluwezoom

Wil je ook gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Kom dan Kom zaterdagmiddag 22 december naar de Posbank en doe mee aan de eerste Posbank Kerstwandeling. De start van de wandeling is tussen 14.00 en 17.00 uur.

Vijf kerstvoorstellingen

De route loopt van het Posbankpaviljoen naar de Rhedense Schaapskooi. Bussen brengen je vanaf een centrale parkeerplaats naar het startpunt. In anderhalf uur (ongeveer 2,5 kilometer) loop je midden in de natuur langs een vijftal mini-voorstellingen. Op een heel eigentijdse, originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld.

Wandelbelevenis met glühwein

De schaapskooi is het eindpunt waar je nog kan nagenieten van de wandelbelevenis onder het genot van een glühwein of limonade. Het wordt een middag voor jong en oud die de deelnemers op een pakkende en hele leuke manier de kerstperiode inleidt!

Goede doelen

Dit evenement wordt georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal met als doel samen te genieten van deze bijzondere tijd van het jaar en geld op te halen voor drie (lokale) goede doelen; Het Duynhuis, Stichting Ons Raadhuis en Natuurmonumenten. De netto-opbrengst van de wandeling komt geheel ten goede aan deze goede doelen.

Meer informatie

De kaarten (1 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen) zijn inclusief een kleine attentie! Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.deposbankkerstwandeling.nl.

Ga naar www.deposbankkerstwandeling.nl >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>