Posbank Kerstwandeling 2018 voor het goede doel

Posbank Kerstwandeling 2018 voor het goede doel
Posbank Kerstwandeling 2018 voor het goede doel

Zoek je een leuk uitje voor de Kerst? Kom dan zaterdag 22 december 2018 naar de Posbank Kerstwandeling. Een unieke belevenis in winterse natuur. Deze relatief korte wandeling kun je met of zonder kinderen doen. Dompel je onder in sfeervolle kerstklanken en voorstellingen met toneel, muziek, zang en dans.

Wandelbelevenis op de Veluwezoom

Wil je ook gezellig samen de kerstperiode inluiden met een wandelbelevenis op de Veluwezoom? Kom dan Kom zaterdagmiddag 22 december naar de Posbank en doe mee aan de eerste Posbank Kerstwandeling. De start van de wandeling is tussen 14.00 en 17.00 uur.

Vijf kerstvoorstellingen

De route loopt van het Posbankpaviljoen naar de Rhedense Schaapskooi. Bussen brengen je vanaf een centrale parkeerplaats naar het startpunt. In anderhalf uur (ongeveer 2,5 kilometer) loop je midden in de natuur langs een vijftal mini-voorstellingen. Op een heel eigentijdse, originele manier wordt het kerstverhaal voorgesteld.

Wandelbelevenis met glühwein

De schaapskooi is het eindpunt waar je nog kan nagenieten van de wandelbelevenis onder het genot van een glühwein of limonade. Het wordt een middag voor jong en oud die de deelnemers op een pakkende en hele leuke manier de kerstperiode inleidt!

Goede doelen

Dit evenement wordt georganiseerd door Rotaryclub Rheden-Rozendaal met als doel samen te genieten van deze bijzondere tijd van het jaar en geld op te halen voor drie (lokale) goede doelen; Het Duynhuis, Stichting Ons Raadhuis en Natuurmonumenten. De netto-opbrengst van de wandeling komt geheel ten goede aan deze goede doelen.

Meer informatie

De kaarten (1 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen) zijn inclusief een kleine attentie! Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.deposbankkerstwandeling.nl.

Ga naar www.deposbankkerstwandeling.nl >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy