Op pelgrimstocht met de nieuwe Op lemen voeten

Het winternummer van wandelmagazine Op lemen voeten verschijnt omstreeks 18 december. In dit nummer nemen de redacteuren je mee op pelgrimstocht. Op lemen voeten verkent de Camino del Norte, één van de alternatieve routes naar Santiago de Compostela.

Wandelspecial ‘Rivierenland’

Daarnaast biedt dit nummer een uitgebreide wandelspecial ‘Rivierenland’. Al lezend lijkt het net of je wandelt op landgoed De Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe of struint langs de Waal tussen Heerewaarden en Tiel.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Speciale aanbieding

Het winternummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór aanstaande maandag 7 december 16:00 uur een abonnement, dan krijg je het winternummer thuis. Profiteer van de speciale aanbieding: 1 jaar wandelmagazine Op lemen voeten voor slechts € 21,50 én 4 cadeaus t.w.v. minimaal € 42,50.

Tip voor de feestdagen

TIP: Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Geef een abonnement op Op lemen voeten. Ga naar het abonnementsformulier en kies voor de optie 'Ik wil dit abonnement cadeau geven'.

Bekijk alle aanbiedingen >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy