De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Op pelgrimstocht met de nieuwe Op lemen voeten

Het winternummer van wandelmagazine Op lemen voeten verschijnt omstreeks 18 december. In dit nummer nemen de redacteuren je mee op pelgrimstocht. Op lemen voeten verkent de Camino del Norte, één van de alternatieve routes naar Santiago de Compostela.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Wandelspecial ‘Rivierenland’

Daarnaast biedt dit nummer een uitgebreide wandelspecial ‘Rivierenland’. Al lezend lijkt het net of je wandelt op landgoed De Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe of struint langs de Waal tussen Heerewaarden en Tiel.

Speciale aanbieding

Het winternummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór aanstaande maandag 7 december 16:00 uur een abonnement, dan krijg je het winternummer thuis. Profiteer van de speciale aanbieding: 1 jaar wandelmagazine Op lemen voeten voor slechts € 21,50 én 4 cadeaus t.w.v. minimaal € 42,50.

Tip voor de feestdagen

TIP: Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Geef een abonnement op Op lemen voeten. Ga naar het abonnementsformulier en kies voor de optie 'Ik wil dit abonnement cadeau geven'.

Bekijk alle aanbiedingen >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>