Op pelgrimstocht met de nieuwe Op lemen voeten

Het winternummer van wandelmagazine Op lemen voeten verschijnt omstreeks 18 december. In dit nummer nemen de redacteuren je mee op pelgrimstocht. Op lemen voeten verkent de Camino del Norte, één van de alternatieve routes naar Santiago de Compostela.

Wandelspecial ‘Rivierenland’

Daarnaast biedt dit nummer een uitgebreide wandelspecial ‘Rivierenland’. Al lezend lijkt het net of je wandelt op landgoed De Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe of struint langs de Waal tussen Heerewaarden en Tiel.

Speciale aanbieding

Het winternummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór aanstaande maandag 7 december 16:00 uur een abonnement, dan krijg je het winternummer thuis. Profiteer van de speciale aanbieding: 1 jaar wandelmagazine Op lemen voeten voor slechts € 21,50 én 4 cadeaus t.w.v. minimaal € 42,50.

Tip voor de feestdagen

TIP: Op zoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? Geef een abonnement op Op lemen voeten. Ga naar het abonnementsformulier en kies voor de optie 'Ik wil dit abonnement cadeau geven'.

Bekijk alle aanbiedingen >>


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!