Nieuwe Bergen Magazine (september 2014)

Nieuwe Bergen Magazine (september 2014)

De nieuwe Bergen Magazine rolt binnenkort van de persen, en dat is altijd iets om naar uit te kijken. Kijk wat het nieuwste nummer te bieden heeft en neem een abonnement.

Wat biedt Bergen Magazine in september?

In het septembernummer staan tips voor wandelen in de Italiaanse bergen (Meraner Höheweg), wandelen in het grootste natuurpark van Spanje, een zwerftocht in de Tsjechische bergen, logeren bij de bergboer, en je leest alles over Zwitsers onderzoek naar gletsjers (zijn ze nu gegroeid of gekrompen).

Expeditie Mont Blanc

Bovendien gingen lezers afgelopen juni op expeditie naar de Mont Blanc. Het verslag hiervan lees jij ook in het komende nummer.

Abootje nemen?

Neem je een abonnement? Dat kan hier. Wie voor 2 september een abonnement neemt, ontvangt Bergen Magazine op 12 september in de bus. Je krijgt korting op je abonnement plus twee mooie cadeaus, waaronder een klimles.

Bekijk de 3 redenen waarom je komend nummer wilt lezen op Bergwijzer.nl

Steun Bergen Magazine

Je kunt dit mooie blad op de volgende manieren steunen:

Zo en nu heb ik wel weer genoeg reclame gemaakt voor dit mooie tijdschrift over bergwandelen.... ik hou mijn brievenbus scherp in de gaten!


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!