Nieuwe Bergen Magazine: mis het februarinummer niet

Bergen Magazine | februarinummer 2016
Bergen Magazine | februarinummer 2016

Rond 12 februari verschijnt de nieuwe Bergen Magazine. Het blad staat boordevol artikelen voor liefhebbers van bergwandelen en wildkamperen. Ik kijk ernaar uit!

De sfeer van de bergen

Wat is er mooier dan wandelen in de bergen? Ik heb het zo vaak gedaan, en elke keer word ik weer verrast door de schoonheid van de natuur. Bergen Magazine weet die sfeer in tekst en beeld heel goed te treffen.

Wildkamperen, trektochten & Alpen

In het komend nummer staan artikelen waar ik me op verheug:

 • Op avontuur: wildkamperen!
  Wie wil dat nu niet: rugzak op, de wildernis in en je overgeven aan de elementen? Maar mag het wel en hoeveel ervaring heb je nodig?
 • De Hochschwab onder barre weersomstandigheden
  De redacteuren bewandelden de bergrug van de Hochschwab in de Oostenrijkse deelstaat Steiermark. Barre weersomstandigheden maakten van een driedaagse trektocht over deze hooglanden een bijzondere belevenis.
 • Waar komt onze liefde voor de Alpen vandaan?
  Bergen Magazine maakte een meerdaagse trektocht over de Pfunderer Höhenweg, een klassieke hoogteweg die doet beseffen waar onze liefde voor de Alpen vandaan komt.

Neem een abonnement...

Wil je dit nummer niet missen, maar ben je nog geen abonnee? Neem vóór maandag 1 februari 16:00 uur een abonnement, dan krijg je dit nummer in de bus. Bergen Magazine heeft een heel mooi aanbod: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts € 27,50 + 3 cadeaus t.w.v. minimaal € 44,99!

… of geef een abonnement

Ben je al abonnee? Geef dan een abonnement cadeau! Ga naar het abonnementsformulier en vink ‘Ik wil dit abonnement cadeau geven’ aan.

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
 • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
 • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

 • Middenin unieke natuurgebieden
 • Weg van de massa
 • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>