De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Nieuw wandelevenement Nierdaagse: zet grote stappen voor de Nierstichting

Nu de corona-maatregelen versoepelen, wordt onze wereld langzaam weer groter. Naar buiten, bewegen. Samen op stap. Sporten, wandelen. Maar nierpatiënten staan blijvend op de rem. Ze leven in onzekerheid en hun wereld blijft beperkt. Samen kunnen we grote stappen voor nierpatiënten zetten. Daarom organiseert de Nierstichting in de maand juli de Nierdaagse. Een uitdaging voor iedereen die van wandelen houdt. Bovendien help je zo mee om nierziekten te genezen.

Wat is jouw wandeluitdaging?

Alle wandelevenementen, zoals de Vierdaagse en Dam-tot-Damloop, zijn afgelast, maar alleen of samen wandelen mag natuurlijk wel. Wat is jouw wandeluitdaging in de maand juli? Ga jij voor één wandeling van 5 of zelfs 50 km? Of ga je vaker eropuit? Loop je alleen of samen met je wandelmaatjes? Met de Nierdaagse bepaal je zelf met wie, hoe vaak, wanneer, waar en welke afstand je loopt. Én help je mee om nierziekten te genezen.

Impact nierziekte: verhaal van Patrick (39)

Als je nieren niet meer werken, stort je leven in. Je leeft in onzekerheid over de toekomst. Het is steeds moeilijker om iets voor anderen te betekenen. Ook Patrick 39, nierpatiënt sinds zijn zeventiende en zijn gezin ervaren dit iedere dag: “Van het vaderschap, zoals ik me dit had voorgesteld is door mijn nierziekte weinig overgebleven. Ik wil zo graag die actieve vader zijn die met zijn kinderen dingen kan ondernemen waar ze plezier aan beleven. Samen voetballen, fietsen of lekker stoeien. Maar die kracht heb ik niet, doordat ik al zo lang dialyseer. Daar heb ik het ontzettend moeilijk mee.”

Wandel ook mee

Wandel in de maand juli ook mee met de Nierdaagse. Je meldt jezelf individueel, als teamcaptain of teamlid voor 1 juli aan. Nadat je bent aangemeld gaat jouw wandelavontuur beginnen. Je houdt jouw wandelprestaties bij via jouw actiepagina. Deelname kost €10. Hiervoor ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met podcasts, wandeltips en inspiratieroutes. Na afloop ontvang je een uniek aandenken en een stempel voor in je wandelboekje. Je hebt ook de mogelijkheid om sponsorgeld op te halen dat bijdraagt aan de genezing van nierziekten. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.nierdaagse.nl.

Kijk op Nierdaagse.nl en doe mee >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>