Mooiste wandeling van 2020? Jouw stem telt!

Mooiste wandeling van 2020? Jouw stem telt!
Mooiste wandeling van 2020? Jouw stem telt!

Wat is de mooiste wandeling van 2020? Jij kunt dat bepalen. Doe mee met de verkiezingen die Wandelzoekpagina.nl ook dit jaar weer organiseert. Stem op jouw favoriete wandelroute en win een mooie wandelgids.

Meer dan een miljoen wandelingen

Het afgelopen jaar hebben wandelaars zoals jij op Wandelzoekpagina meer dan een miljoen wandelingen gedownload. Supermooie tochten zaten er bij. Maar er kan er maar eentje de mooiste zijn.

Stemmen tot en met 4 februari 2020

Uit een voorselectie van schitterende wandeltochten van het afgelopen jaar kun je jouw 3 favoriete wandelingen kiezen. En er zitten juweeltjes bij kan ik je verklappen. Na 4 februari 2020 wordt de stembus verzegeld, dus wacht niet te lang.

Stem op jouw favoriete wandelingen >>

Doe mee en win een wandelgids

Doe je mee aan de verkiezing van de mooiste wandeling van 2020, dan maak je kans op een mooie wandelgids naar keuze. Onder de deelnemers worden drie wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig verloot. En ik kan je vertellen: dat zijn prachtige gidsen!

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland. Hij staat hoog op mijn lijstje met favoriete websites. Ik kan er urenlang grasduinen tussen al het wandelschoon.

Stem op jouw favoriete wandelingen >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy