De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Mooiste wandeling 2020: Wandelsporen Holten-Nijverdal

Mooiste wandeling 2020: Wandelsporen Holten-Nijverdal
Mooiste wandeling 2020: Wandelsporen Holten-Nijverdal

Benieuwd naar de mooiste wandeling van 2020? Wandelzoekpagina heeft een verkiezing georganiseerd en de uitslag is bekend. Winnaar: Wandelsporen Holten-Nijverdal van routemaker Marycke Naber. Deze heerlijke dagwandeling van 16 kilometer voert door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug over bijna alleen maar onverharde paden. Ook mijn favoriet!

Door wandelaars gekozen

Wandelsporen Holten-Nijverdal is door wandelaars gekozen uit een voorselectie van 12 mooie wandelingen. Daar zitten heerlijke wandelingen tussen die ik met veel plezier gemaakt heb. Zoals NS-wandeling Blauwe Kamer Rhenen en Trage Tocht Plasmolen-Mook. Wandelsporen Holten-Nijverdal heb ik gelopen en het is inderdaad een beauty!

Wandelsporen Holten-Nijverdal op Frankwandelt.nl >>

Mooier dan NS-wandeling Holterberg

Op deze schitterende wandeling door Nationaal Park Sallandse Heuvelrug klim je over de Holterberg en de Nijverdalse berg. En je verkent het uitgestrekte landgoed Noetselerberg. Volgens routemaker Marycke Naber is haar Wandelspoor mooier dan de voormalige NS-wandeling. En ik geef haar gelijk, hoewel het een ‘close call’ is.

De routemaker van Wandelsporen Holten-Nijverdal

De routemaker van de Wandelsporen Holten-Nijverdal is Marycke Naber. Zij is vooral bekend van de eveneens prachtige Naberpaden, bijna 200 in getal. Hou Marycke in de gaten als je van wandelen houdt.

Wandeling downloaden

Je kunt Wandelsporen Holten-Nijverdal vinden op Wandelzoekpagina.nl. Gewoon een gratis routebeschrijving met een mooi kaartje en voor de liefhebber een gps-track.

Bekijk Wandelsporen Holten-Nijverdal >>

Benieuwd naar de voorselectie?

De voorselectie van 12 mooie wandelingen was tot stand gekomen op basis van het aantal downloads en reacties van wandelaars op Wandelzoekpagina.nl. Benieuwd naar de voorselectie?

Bekijk de voorselectie van mooie wandelingen >>

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl is een van mijn favorieten wandelsites. Je vindt er rijke keur aan wandelingen: van natuur- en stadswandelingen tot GPS-routes en meerdaagse tochten. De site biedt ruim 5.000 gratis wandelingen in Nederland. Onmisbare struinplek voor wandelend Nederland en België.

Foto’s van deze wandeling

Alle foto's in dit artikel heb ik geschoten met de Fujifilm X-T3, een compacte systeemcamera. Benieuwd naar deze camera? Bekijk mijn review. Of bekijk mijn Top 10 Systeemcamera's.

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

De 10 mooiste vakantiehuisjes van OverijsselDe 10 mooiste vakantiehuisjes van Overijssel!

Zoek je een bijzonder vakantiehuisje in Overijssel? Natuurhuisje.nl heeft een prachtig aanbod van huisjes middenin natuurgebieden. Ver weg van de massa geniet je van diepe rust en heerlijke natuur. Speciaal voor jou selecteerde ik de 10 mooiste!

10 mooiste natuurhuisjes van Overijssel >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>