De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Mooiste wandeling 2019: Wijnwandeling Groesbeek

Mooiste wandeling 2019: Wijnwandeling Groesbeek
Mooiste wandeling 2019: Wijnwandeling Groesbeek

Benieuwd naar de mooiste wandeling van 2019? Wandelzoekpagina heeft een verkiezing georganiseerd en de uitslag is bekend. Winnaar: Wijnwandeling Groesbeek van wandelblogger Wanda Catsman (Wandawandelt.nl). Deze rondwandeling van 13 kilometer voert langs wijnhoeve De Colonjes en wijngaard De Plack.

Door wandelaars gekozen

Wijnwandeling Groesbeek is door 410 wandelaars gekozen uit een voorselectie van 12 mooie wandelingen. Daar zitten heerlijke wandelingen tussen die ik met veel plezier gemaakt heb. Zoals Trage Tochten Leersum en Amsterdam IJ. Wijnwandeling Groesbeek zet ik op mijn bucket list voor 2019. Ben benieuwd!

Beschrijving Wijnwandeling Groesbeek

Als je de beschrijving leest op Wandelzoekpagina.nl krijg je zin in wandelen én in een goed glas (Nederlandse) wijn: “In en om Groesbeek liggen zeker zes wijnhuizen. Twee van de bekendste zijn Wijnhoeve de Colonjes en Wijngaard De Plack. De wandeling voert langs percelen wijnstokken van beide bedrijven. Bovendien ligt de start bij het Nederlands Wijnbouwcentrum Groesbeek, geopend in augustus 2017. Hier kunnen de wijnen van zowel De Colonjes als De Plack geproefd worden, evenals die van een aantal andere Groesbeekse wijnboeren. Bovendien kun je de kelders bekijken en informatie krijgen over wijnbouw in Nederland.”

De routemaker van Wijnwandeling Groesbeek

De routemaker van de wandeling Wijnwandeling Groesbeek is Wanda Catsman van de mooie site Wandawandelt.nl. Als je van wandelen houdt is het zeker aan te raden om die site regelmatig te bezoeken. En abonneer je dan gelijk ook op haar inspirerende nieuwsbrief.

Ga naar Wandawandelt.nl >>

Wandeling downloaden

Je kunt Wijnwandeling Groesbeek vinden op Wandelzoekpagina.nl. Gewoon een gratis routebeschrijving met een mooi kaartje en voor de liefhebber een gps-track.

Bekijk Wijnwandeling Groesbeek >>

Benieuwd naar de voorselectie?

De voorselectie van 12 mooie wandelingen was tot stand gekomen op basis van het aantal downloads en reacties van wandelaars op Wandelzoekpagina.nl. Benieuwd naar de voorselectie?

Bekijk de voorselectie van mooie wandelingen >>

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl is een van mijn favorieten wandelsites. Je vindt er rijke keur aan wandelingen: van natuur- en stadswandelingen tot GPS-routes en meerdaagse tochten. De site biedt ruim 5.000 gratis wandelingen in Nederland. Onmisbare struinplek voor wandelend Nederland en België.

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>