Mooiste wandeling 2018: Twentse Wallen – Markelo

Mooiste wandeling 2018: Twentse Wallen – Markelo
Mooiste wandeling 2018: Twentse Wallen – Markelo

Benieuwd naar de mooiste wandeling van 2018? Wandelzoekpagina heeft een verkiezing georganiseerd en de uitslag is bekend. De winnaar: Twentse Wallen – Markelo. Een rondwandeling van 13 kilometer vanuit het dorp Markelo.

Door wandelaars gekozen

Twentse Wallen – Markelo is door 406 wandelaars gekozen uit een voorselectie van 15 mooie wandelingen. Daar zitten heerlijke wandelingen tussen die ik met veel plezier gemaakt heb. Zoals Trage Tocht Bakkeveen en Weg van de Buis: Santpoort 2. Twentse Wallen – Markelo ga ik dit voorjaar zeker bewandelen. Ben benieuwd!

Beschrijving Twentse Wallen – Markelo

Ik krijg er bijzonder veel zin in als ik de beschrijving lees op Wandelzoekpagina.nl. Die luidt: “De Markelose Berg (40m), daar begint het allemaal mee op deze route. Amper begonnen aan de wandeling met start midden in de plaats Markelo en je staat al op genoemde berg en kun je genieten van vergezichten. Door de strategische ligging was Markelo een plek waar in de Tweede Wereldoorlog veel gebeurde. Langs de route stille getuigen, loopgraven en gedenkplekken. De wandelpassages langs de Schipbeek en buurtschap Stokkum zorgen voor de afwisseling.”

De routemaker van Twentse Wallen – Markelo

De routemaker van de wandeling Twentse Wallen – Markelo is Truus Wijnen, die zelf in Twente woont. Bekende naam? Zeker weten: zij won ook in 2015 deze wandelwedstrijd, met ‘Twentse Tocht Hof Espelo – Lonnekermeer’. Die prachtwandeling heb ik gedaan en beschreven op deze site.

Bekijk Hof Espelo & Lonnekermeer >>

Wandeling downloaden

Je kunt Twentse Wallen – Markelo vinden op Wandelzoekpagina.nl. Gewoon een gratis routebeschrijving met een mooi kaartje en voor de liefhebber een gps-track.

Bekijk Twentse Wallen - Markelo >>

Benieuwd naar de voorselectie?

De voorselectie van 15 mooie wandelingen was tot stand gekomen op basis van het aantal downloads en reacties van wandelaars op Wandelzoekpagina.nl. Benieuwd naar de voorselectie?

Bekijk Twentse Wallen - Markelo >>

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl is een van mijn favorieten wandelsites. Je vindt er rijke keur aan wandelingen: van natuur- en stadswandelingen tot GPS-routes en meerdaagse tochten. De site biedt ruim 5.000 gratis wandelingen in Nederland. Onmisbare struinplek voor wandelend Nederland en België.


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!