De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Mooiste wandeling 2016: Mooi Achterhoek

Benieuwd wat de mooiste wandeling van 2016 is? Wandelzoekpagina heeft een verkiezing georganiseerd, een soort Miss Mooiste Wandeling. De uitslag is bekend, and the winner is: Mooi Achterhoek. Een rondwandeling van 20 kilometer vanuit Ruurlo rondom de Baakse Beek.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Door wandelaars gekozen

Mooi Achterhoek is door wandelaars gekozen uit een voorselectie van 15 mooie wandelingen. Daar zaten een paar prachtige wandelingen tussen die ik zelf met veel plezier gemaakt heb. Zoals NS-wandeling Hemelse Berg. Maar Mooi Achterhoek is er dus vandoor gegaan met de trofee. Die moest ik snel maar eens op mijn wandelmenu zetten.

Beschrijving Mooi Achterhoek

Als ik de beschrijving van de wandeling Mooi Achterhoek lees, krijg ik daar ook bijzonder veel zin in. Zo voert deze mooiste wandeling 2016 door weilanden met schitterende vergezichten. En over smalle bospaadjes langs de Baakse Beek. De streek staat bekend om z'n ongekende rust. Ook de tip bevalt me: trek een lange broek aan, sommige paden kunnen overwoekerd zijn. Dat klinkt me als muziek in de oren....

De routemakers van Mooi Achterhoek

De wandeltochten van 'Mooi Achterhoek' worden samengesteld door Ans Berendsen en Henk Eenink, inwoners van Ruurlo. Twee fanatieke wandelaars, die samen met hun hond Dara vele kilometers vreten. Ze maken dagwandelingen van 10 tot 50 kilometer, zowel in Nederland als in de bergen.

Wandeling downloaden

Je kunt Mooi Achterhoek vinden op Wandelzoekpagina.nl. Gewoon een gratis routebeschrijving met een mooi kaartje en voor de liefhebber een gps-track.

Benieuwd naar de voorselectie?

De voorselectie van 15 mooie wandelingen was tot stand gekomen op basis van het aantal downloads en reacties van wandelaars op Wandelzoekpagina.nl. Benieuwd naar de voorselectie?

Over Wandelzoekpagina

Wandelzoekpagina.nl is een van mijn favorieten wandelsites. Je vindt er rijke keur aan wandelingen: van natuur- en stadswandelingen tot GPS-routes en meerdaagse tochten. De site biedt ruim 5.000 gratis wandelingen in Nederland. Onmisbare struinplek voor wandelend Nederland en België.

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>