Midzomernachtloop 2017: magisch wandelen door de nacht

Midzomernachtloop 2017: magisch wandelen door de nacht
Midzomernachtloop 2017: magisch wandelen door de nacht

Ga je mee wandelen in de (bijna) kortste nacht van het jaar? Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 17 juni nachtelijke sponsorwandelingen van 21 en 42 km in Nationaal Park Veluwezoom. Onvergetelijke ervaring voor sportievelingen en avonturiers!

Natuur onder de sterren

In Scandinavië is het midzomernachtfeest heel groot. Maar ook dichtbij kun je de midzomer vieren. En wat is er mooier dan dat wandelend te doen? Als je wel eens 's nachts in de natuur bent geweest, weet je hoe bijzonder dit is. De wereld wordt betoverend als je je weg zoekt bij het licht van de sterren. Grote kans om herten of wilde zwijnen te ontmoeten. Hoe leuk is dát?

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

2 sponsorlopen

In Nationaal Park Veluwezoom kun je meedoen aan 2 sponsorlopen. Met afstanden van 21 en 42 kilometer bepaal je zelf hoe groot jij de uitdaging maakt.

Geld ophalen voor de natuur

Daarnaast steun je met je deelname de natuur in Nationaal Park Veluwezoom. Met alle deelnemers wil Natuurmonumenten namelijk € 250.000 ophalen bij sponsors. Met dit bedrag kan Natuurmonumenten 1.000 hectare natuur een jaar lang onderhouden.

Bescherm jij 1 hectare natuur?

Met jouw deelname aan de sponsorloop draag je € 250 bij van jouw sponsors. Hiermee bescherm jij 1 jaar lang 1 hectare natuur in Nederland. Wie wil dat nou niet?

Hulp bij sponsors zoeken

Hoe werkt het? Je schrijft je in en gaat op zoek naar sponsors. Natuurmonumenten helpt je daarbij heel graag. Zo organiseert de natuurorganisatie 4 informatiemiddagen waar ze je veel tips geven over sponsorwerving. Het zijn hele leuke middagen waarbij je tips van een echte wandeltrainer krijgt en een wandeltocht maakt met de boswachter.

Tips op Natuurmonumenten.nl

Bereid je je liever thuis voor? Op de website van de Midzomernachtloop vind je tal van tips en je kunt er een sponsorkit aanvragen met daarin 5 tools die je helpen bij de zoektocht naar sponsors.

Website Midzomernachtloop >>

Alle feiten op een rij

Midzomernachtloop 2017: magisch wandelen door de nacht

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy