Loop mee met de 11strandentocht op 5 oktober 2019

Loop mee met de 11strandentocht op 5 oktober 2019
Loop mee met de 11strandentocht op 5 oktober 2019

Daag jij jezelf graag uit met een stevige strandwandeling? Geniet jij ook zo van strand, Hollandse duinen en die eindeloze zee? Dan mag je de 11strandentocht op zaterdag 5 oktober 2019 niet missen. Hét wandelevenement waarbij je in één dag langs de Nederlandse kustlijn loopt. Het mooie is: je strijdt tegelijk tegen hart- en vaatziekten. Want de opbrengsten gaan naar de Hartstichting.

Wind in je haren, zout op je lippen

Tijdens de tocht wandel je op het grensvlak van land en zee, met de wind in je haren en het zout op je lippen. Je passeert eeuwenoude oer-Hollandse duinen, zandverstuivingen, verscholen bunkers en ongerepte natuurgebieden. Gaandeweg ontdek je meer over deze unieke stukjes Nederland en beleef je de kust zoals je hem nog nooit beleefde.

Schrijf je in!

Kies jouw afstand van 11, 20, 40 of 60 km tussen Bloemendaal en Hoek van Holland. De finish voor alle afstanden is in Hoek van Holland. Koop een busticket die jou weer terug brengt naar je startlocatie. Schrijf je nu in!

Schrijf je in op 11strandentocht.nl >>

‘Misschien probeer ik nu de 40km’

Oud-deelneemster Selma wandelde vorig jaar mee. Zij zegt hierover: “Het was een geweldige ervaring om zo mee te lopen, 20 km van Scheveningen naar Hoek van Holland... (…) de tocht zelf, geweldig, perfect georganiseerd, enthousiaste vrijwilligers (...). Het stukje op het duin was ook even lekker, andere ondergrond onder de voeten… én prachtig zicht op zee en strand met de kleine duintjes. Binnengehaald worden door drumband, mooie bloemen en medaille. Volgend jaar denk ik wel weer, misschien eens gek doen om de 40 te proberen, wie weet.”

Schrijf je in op 11strandentocht.nl >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy