De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Gratis herfstwandelingen van de ANWB

Ga naar de website van de ANWB en doe mee met de herfstactie

De ANWB is gek op de herfst en daarom geven ze per provincie een wandelroute weg. Iedereen kan dus 12 wandelroutes downloaden, helemaal gratis en voor niks. Nog leuker: je kunt je eigen herfstfoto’s delen op social media. De ANWB plaatst de mooiste foto’s op z’n site. Ga snel naar Anwb.nl/herfstwandeling, doe mee en win prachtige prijzen!

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Herfstfoto’s maken en....

Hoe doe je mee? Maak een foto van je herfstwandeling en deel deze op Twitter, Facebook of Instagram. Gebruik de hashtags #herfstwandeling en #ANWB of vermeld @ANWBwandelen. Ook kun je je herfstfoto mailen naar herfstwandeling@anwb.nl of hem uploaden op Anwb.nl/herfstwandeling.

…. herfstprijzen winnen

Op 1 december, de start van de winter, maakt de ANWB de winnaars bekend. De ANWB geeft 12 verschillende prijzen weg: van de stadswandelbox t.w.v. € 22,95 tot aan de Wandelgids langs het water t.w.v. € 14,95.

De 12 mooiste herfstwandelingen

De 12 gratis wandelingen die je kunt downloaden op Anwb.nl/herfstwandeling leiden je door gebieden van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten en laten de mooiste natuur van Nederland zien. Het prachtige Drents-Friese Wold, bijvoorbeeld, het op één na grootste aaneengesloten bosgebied van ons land. Of de Veluwe, of Nationaal Park Maasduinen in Limburg. Elke provincie heeft zijn eigen hoogtepunten. Ga snel naar www.anwb.nl/herfstwandeling en download je gratis herfstwandelingen.

Boswachters doen ook mee

Het doel van deze actie van de ANWB is: deze herfst meer mensen aan het wandelen krijgen. Ook boswachters, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten twitteren en delen gezellig mee.

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>