Gratis herfstwandelingen van de ANWB

Ga naar de website van de ANWB en doe mee met de herfstactie

De ANWB is gek op de herfst en daarom geven ze per provincie een wandelroute weg. Iedereen kan dus 12 wandelroutes downloaden, helemaal gratis en voor niks. Nog leuker: je kunt je eigen herfstfoto’s delen op social media. De ANWB plaatst de mooiste foto’s op z’n site. Ga snel naar Anwb.nl/herfstwandeling, doe mee en win prachtige prijzen!

Herfstfoto’s maken en....

Hoe doe je mee? Maak een foto van je herfstwandeling en deel deze op Twitter, Facebook of Instagram. Gebruik de hashtags #herfstwandeling en #ANWB of vermeld @ANWBwandelen. Ook kun je je herfstfoto mailen naar herfstwandeling@anwb.nl of hem uploaden op Anwb.nl/herfstwandeling.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

…. herfstprijzen winnen

Op 1 december, de start van de winter, maakt de ANWB de winnaars bekend. De ANWB geeft 12 verschillende prijzen weg: van de stadswandelbox t.w.v. € 22,95 tot aan de Wandelgids langs het water t.w.v. € 14,95.

De 12 mooiste herfstwandelingen

De 12 gratis wandelingen die je kunt downloaden op Anwb.nl/herfstwandeling leiden je door gebieden van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten en laten de mooiste natuur van Nederland zien. Het prachtige Drents-Friese Wold, bijvoorbeeld, het op één na grootste aaneengesloten bosgebied van ons land. Of de Veluwe, of Nationaal Park Maasduinen in Limburg. Elke provincie heeft zijn eigen hoogtepunten. Ga snel naar www.anwb.nl/herfstwandeling en download je gratis herfstwandelingen.

Boswachters doen ook mee

Het doel van deze actie van de ANWB is: deze herfst meer mensen aan het wandelen krijgen. Ook boswachters, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten twitteren en delen gezellig mee.

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkers De beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy