De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Gloednieuwe website voor het Noord-Hollandpad

Nu is er een extra reden om het Noord-Hollandpad op je bucketlist te zetten: de website is compleet vernieuwd. Met een frisse en eigentijdse uitstraling. Je kunt er terecht voor duidelijke routebeschrijvingen van de 16 etappes. Maar ook voor inspiratie, blogs, tips van wandelbloggers, algemene wandelinformatie en aanbiedingen en arrangementen. De nieuwspagina biedt je actuele informatie over het pad.

Online oriënteren

En dat alles betekent: nog meer plezier als je het pad gaat bewandelen. De mooie gids blijft uiteraard bestaan. Maar steeds meer wandelaars oriënteren zich online, en daar past een prachtige website bij, vonden de beheerders van het pad: Recreatie Noord-Holland en Landschap Noord-Holland. Voor de social media-fans onder de wandelaars: ook op Facebook en Instagram laat het Noord-Hollandpad van zich horen en zien.

Horeca & overnachtingen

De website biedt per etappe ook een overzicht van de de horeca die je onderweg tegenkomt. Plus mogelijkheden om te overnachten, bedoeld voor wandelaars die het wandelen willen combineren met een leuk verblijf.

Mooie website

De website ziet er inderdaad lekker fris en uitnodigend uit. Het belangrijkste is (voor mij) de praktische informatie. En die is dik in orde. Elke etappe wordt uitgebreid beschreven, en voorzien van heldere routebeschrijvingen, kaartjes en gps-tracks. Prachtige foto’s geven een beeld van wat je onderweg allemaal tegenkomt.

Wat mij betreft een flinke verbetering. Bijna jammer dat ik hem al helemaal bewandeld heb in de tijd dat er nog alleen een papieren gidsje was...

Bekijk de nieuwe website >>

Mijn blogs over het Noord-Hollandpad >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>