Ga winterwandelen door Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Heb je zin in een gevarieerde lange wandeling vol prachtige uitzichten in de duinen bij Overveen? De Nationaal Park Winterwandeling op zondag 21 februari is een aanrader. Je kunt je nu inschrijven.

Prachtige route: 15 of 25 kilometer

Of je nu traint voor de vierdaagse of gewoon wilt genieten van een stevige wandeling door de duinen: ook dit jaar kun je mee met de winterwandeling door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een prachtige route van 15 of 25 kilometer door bos, duinen en over het strand. Duintje op, duintje af ga je, waarbij de uitzichten voortdurend wisselen.

Meld je aan!

Bezoekerscentrum & Duincafé De Kennemerduinen en duinbeheerder PWN organiseren deze wandeltocht. Deelnemen kan alleen na aanmelding. Meer informatie en direct inschrijven? Kijk op de website van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!