natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Ga winterwandelen door Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Heb je zin in een gevarieerde lange wandeling vol prachtige uitzichten in de duinen bij Overveen? De Nationaal Park Winterwandeling op zondag 21 februari is een aanrader. Je kunt je nu inschrijven.

Prachtige route: 15 of 25 kilometer

Of je nu traint voor de vierdaagse of gewoon wilt genieten van een stevige wandeling door de duinen: ook dit jaar kun je mee met de winterwandeling door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een prachtige route van 15 of 25 kilometer door bos, duinen en over het strand. Duintje op, duintje af ga je, waarbij de uitzichten voortdurend wisselen.

Meld je aan!

Bezoekerscentrum & Duincafé De Kennemerduinen en duinbeheerder PWN organiseren deze wandeltocht. Deelnemen kan alleen na aanmelding. Meer informatie en direct inschrijven? Kijk op de website van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>