De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Fruitbomen bloeien weer volop in de Betuwe

Ben je nog niet naar de fruitbloesem geweest? Ga dan de komende weken, want de fruitbomen komen nu volop in bloei. En voor je het weet is het bloesemfeest weer voorbij. Gaan hoor!

Feest voor je ogen

Op 1 mei 2016 staan de appels en peren asociaal mooi te bloeien langs de Linge tussen Geldermalsen en Leerdam. Of eigenlijk weet ik niet eens zeker of het appels of peren zijn. Sowieso moet je die nooit met elkaar vergelijken. In ieder geval is het schitterend: een feest voor je ogen.

NS-wandeling Mariënwaerdt-Linge

Vandaag heb ik de mooie NS-wandeling Mariënwaerdt-Linge gelopen. Op die tocht is het van begin tot eind genieten van de bloeiende fruitbomen. Het is wel een pittige wandeling: 24 kilometer volgens mijn GPS. En er zit veel asfalt bij. Maar wat een wonderschoon landschap! Plus: je komt door een hele rits schattige dorpjes.

De mooiste vakantiehuisjes in Zeeland op Zandvilla.nl

Drie bloesemwandelingen

De NS-wandeling is op vele manieren in te korten (kortste variant: 8,5 km). Of kies anders voor een van de ANWB-wandelingen: langs de Linge of over landgoed Mariënwaerdt. Die zijn een stuk korter en minstens even mooi. Hieronder staan ze op een rij:

Ik wens jullie een fruitige wandeling!

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Bekijk de foto's

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>