Fruitbomen bloeien weer volop in de Betuwe

Ben je nog niet naar de fruitbloesem geweest? Ga dan de komende weken, want de fruitbomen komen nu volop in bloei. En voor je het weet is het bloesemfeest weer voorbij. Gaan hoor!

Feest voor je ogen

Op 1 mei 2016 staan de appels en peren asociaal mooi te bloeien langs de Linge tussen Geldermalsen en Leerdam. Of eigenlijk weet ik niet eens zeker of het appels of peren zijn. Sowieso moet je die nooit met elkaar vergelijken. In ieder geval is het schitterend: een feest voor je ogen.

NS-wandeling Mariënwaerdt-Linge

Vandaag heb ik de mooie NS-wandeling Mariënwaerdt-Linge gelopen. Op die tocht is het van begin tot eind genieten van de bloeiende fruitbomen. Het is wel een pittige wandeling: 24 kilometer volgens mijn GPS. En er zit veel asfalt bij. Maar wat een wonderschoon landschap! Plus: je komt door een hele rits schattige dorpjes.

 

Drie bloesemwandelingen

De NS-wandeling is op vele manieren in te korten (kortste variant: 8,5 km). Of kies anders voor een van de ANWB-wandelingen: langs de Linge of over landgoed Mariënwaerdt. Die zijn een stuk korter en minstens even mooi. Hieronder staan ze op een rij:

Ik wens jullie een fruitige wandeling!


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Bekijk de foto's


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!