De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Crowdfunding voor ‘Gids mooiste wijnwandelingen in Nederland’

Niet alle wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig redden het op eigen kracht. Sommige juweeltjes hebben een duwtje in de rug nodig. Voor de wandelgids ‘De mooiste wijnwandelingen in Nederland’ is Gagarandeerd Onregelmatig een crowdfundings-actie gestart. Doe mee!

De mooiste wijnwandelingen in Nederland

Auteurs van de gids zijn Mariëlla Beukers en Wanda Catsman. Zij willen samen een wandelgids maken met wandelingen langs de mooiste wijngaarden van Nederland. Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig wil die wandelgids graag uitgeven. De 8 wijngaarden liggen op de prachtigste plekjes van ons land en je kunt er fantastisch wandelen. De wandelingen zijn 10 tot 15 kilometer lang.

Jouw hulp is hard nodig!

Om de wandelgids te laten ontwerpen, te drukken en om hem in de winkels te krijgen is geld nodig. Je kunt helpen door uiterlijk 31 maart een bijdrage te doen via Voordekunst. Doneren kan al vanaf 10 euro. Als alles lukt verschijnt de wandelgids in het najaar. Presentatie is dan in één van de mooiste wijngaarden van Nederland.

Wat krijg je er voor terug?

Voor wat hoort wat en daarom heeft Gegarandeerd Onregelmatig mooie tegenprestaties bedacht. Dat varieert van een gesigneerd exemplaar van deze mooie wandelgids tot een wandeling met Mariëlla en Wanda waarbij ze je alles over wijn en wandelen vertellen. Liever wijn proeven? Dat kan natuurlijk ook. En je mag ook komen helpen bij de oogst. Zelfs slapen op de wijngaard behoort tot de mogelijkheden.

Help jij ook mee?

De gids kun je bestellen bij Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig, misschien wel de leukste uitgeverij van Nederland. Hij ligt ook in de boekhandel.

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>