De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Bijzondere wandelvierdaagse door mooi Salland

Zin in een bijzondere wandelvierdaagse midden in de natuur van het schitterende Salland? Vanuit klooster Nieuw Sion in Diepenveen ga je vier dagen lang op pad. Rust en contemplatie zijn hierbij het uitgangspunt. Een geweldige combinatie om wandelend het mooiste van Salland te ontdekken en helemaal tot rust te komen.

Programma: 4 prachtige wandelingen

  • Dag 1: je krijgt een uitgebreide rondleiding door de tuinen en de gebouwen van Abdij Sion. Daarna wandel je zo’n 12 kilometer rondom de Duursche Waarden.
  • Dag 2: je wandelt zo’n 18 kilometer over de schitterende Sallandse Heuvelrug en de Holterberg.
  • Dag 3: je bezoekt Hanzestad Deventer met als thema ‘natuur in de stad’. Na het bezoek aan de historische binnenstad wandel je door de Ossenwaarden.
  • Dag 4: je wandelt in de prachtige omgeving van Diepenveen en klooster Nieuw Sion.

Bijzonder verblijf in klooster

Gastvrijheid was één van de pijlers van het klooster waar je verblijft, zoals dat het geval was voor de broeders die hier ooit woonden. Ook nu geniet je van deze gastvrijheid. Deze wandelvierdaagse is bedoeld voor iedereen die een paar dagen tot rust wil komen en de stilte wil beleven midden in de prachtige bossen van Diepenveen.

Rust en bezinning

Nieuw Sion biedt gasten rust en ruimte voor bezinning. De poorten van klooster Nieuw Sion staan open voor alle geloofsovertuigingen. En ook voor gasten zonder een religieuze achtergrond die de leefregels van rust en stilte binnen het klooster respecteren.

Meer informatie en boeken

De wandelvierdaagse wordt verschillende keren per jaar georganiseerd. Inbegrepen zijn overnachtingen, alle maaltijden en begeleiding door een reisbegeleider. Bij Snowleopard.nl en Htwandelreizen.nl vind je de precieze data en prijzen.

Bekijk bij Snowleopard.nl >>

Bekijk bij Htwandelreizen.nl >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (4 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>