Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland

Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland
Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland

Wil je de mooiste delen van het Pieterpad lopen, maar zie je op tegen het zelf regelen? Sinds kort is er een organisatie die dat voor je doet: Big Walk. Opgericht door fervente wandelaars. Bekijk de mooiste wandelarrangementen!

De mooiste dagen van het jaar

Big Walk organiseert verzorgde meerdaagse wandeltochten in Nederland voor buitenmensen. Een paar dagen weg, de natuur in, goede gesprekken, lekker eten, sportief bezig zijn. En ‘unplugged’: even wat minder internet en telefoon. De mooiste dagen van het jaar!

Wandelen & genieten

De wandelarrangementen van Big Walk zijn uitgezet door heel Nederland. Ze bestaan uit een wandelroute inclusief één of meerdere overnachtingen en extra’s zoals een lunchpakket en bagagevervoer. Hoef jij alleen maar te wandelen en te genieten.

Big Walk: bekijk het aanbod

Ze hebben al flink wat te bieden. De mooiste trajecten van het Pieterpad, het Noaberpad en het Marskramerpad bijvoorbeeld. Alle mogelijkheden bekijken? Neem een kijkje op Bigwalk.nl.

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!