De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland

Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland
Big Walk: de mooiste wandelarrangementen in Nederland

Wil je de mooiste delen van het Pieterpad lopen, maar zie je op tegen het zelf regelen? Sinds kort is er een organisatie die dat voor je doet: Big Walk. Opgericht door fervente wandelaars. Bekijk de mooiste wandelarrangementen!

De mooiste dagen van het jaar

Big Walk organiseert verzorgde meerdaagse wandeltochten in Nederland voor buitenmensen. Een paar dagen weg, de natuur in, goede gesprekken, lekker eten, sportief bezig zijn. En ‘unplugged’: even wat minder internet en telefoon. De mooiste dagen van het jaar!

Wandelen & genieten

De wandelarrangementen van Big Walk zijn uitgezet door heel Nederland. Ze bestaan uit een wandelroute inclusief één of meerdere overnachtingen en extra’s zoals een lunchpakket en bagagevervoer. Hoef jij alleen maar te wandelen en te genieten.

Big Walk: bekijk het aanbod

Ze hebben al flink wat te bieden. De mooiste trajecten van het Pieterpad, het Noaberpad en het Marskramerpad bijvoorbeeld. Alle mogelijkheden bekijken? Neem een kijkje op Bigwalk.nl.

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>