Bergen Magazine: vijf keer per jaar bergwandelinspiratie

Bergen Magazine: vijf keer per jaar bergwandelinspiratie
Bergen Magazine: vijf keer per jaar bergwandelinspiratie

Wandel jij ook graag in de bergen? Dan is Bergen Magazine een ‘must read’. Dit prachtige magazine brengt je 5 keer per jaar de meest avontuurlijke hikingparadijzen in de Alpen, de Pyreneeën en daarbuiten. Binnenkort verschijnt het nieuwe nummer!

Veel voorpret voor je bergwandeling

Bergen Magazine geeft je lekker veel voorpret, met adembenemende foto’s en bevlogen reportages. Bovendien profiteer je van de uitgebreide praktische informatie, zodat je je eigen bergvakantie perfect kunt plannen. Altijd inspiratie voor je volgende trip!

Bekijk de speciale aanbieding >>

In het aprilnummer

 

Het tweede nummer van Bergen Magazine 2018 verschijnt op 13 april. Dit zijn de onderwerpen.

Rondom Innsbruck: ontdek het hart van de Alpen

De geschiedenis van de Tiroolse hoofdstad zit vol verrassingen. Ook voor de bergsport is Innsbruck van grote betekenis geweest. De stad promoot zichzelf daarom graag als de capital of the Alps. Ze ligt er in elk geval middenin.

Slovenië

Hoe is het mogelijk dat ik Slovenië mijn leven lang over het hoofd heb gezien! Het kleine Alpenland heeft alles wat een land aantrekkelijk maakt. De mensen zijn lief, de meren schitterend en bergen indrukwekkend. Hoogste tijd om die eens van dichtbij te gaan verkennen.

Alpe Cimbra (Italië)

De Altopiano di Lavarone vormt de laatste alpiene verheffing in de Trentino en is eenvoudig te bewandelen. De Grande Guerra heeft er diepe sporen achtergelaten. Op de hoogvlakte vind je de meeste forten uit de Eerste Wereldoorlog van heel de Alpen. Een bezoek aan de Alpe Cimbra is een genoegen voor zowel bergwandelaar als cultuurtoerist.

'Gunung Bagging'

De ene verzamelt postzegels of sleutelhangers, de andere vulkanen. Wanneer wij voor een jaar in Indonesië neerstrijken, vechten meer dan 120 van die kanjers om onze aandacht. Al lonkt de actiefste van het hele zootje, Merapi, net iets nadrukkelijker dan de rest. Relaas van een jongensfascinatie voor een berg.

Mount Errigal

Mount Errigal schittert in muziekvideo’s van Enya en Clannad. Dat krijg je met zo’n locatie, tussen meren en moerassig land. Op de top kijk je uit over de fjorden en eilanden van het Ierse Donegal. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan de preview!

Bekijk een preview >>

Neem een abonnement

Het komende nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem een abonnement en ontvang drie cadeaus, waaronder een klimles bij Mountain Network.

Neem een abonnement >>

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!