Bergen Magazine: vijf keer per jaar bergwandelinspiratie

Bergen Magazine: vijf keer per jaar bergwandelinspiratie
Bergen Magazine: vijf keer per jaar bergwandelinspiratie

Wandel jij ook graag in de bergen? Dan is Bergen Magazine een ‘must read’. Dit prachtige magazine brengt je 5 keer per jaar de meest avontuurlijke hikingparadijzen in de Alpen, de Pyreneeën en daarbuiten. Binnenkort verschijnt het nieuwe nummer!

Veel voorpret voor je bergwandeling

Bergen Magazine geeft je lekker veel voorpret, met adembenemende foto’s en bevlogen reportages. Bovendien profiteer je van de uitgebreide praktische informatie, zodat je je eigen bergvakantie perfect kunt plannen. Altijd inspiratie voor je volgende trip!

Bekijk de speciale aanbieding >>

In het juninummer

 

Het volgende nummer van Bergen Magazine 2018 verschijnt omstreeks 15 juni. Dit zijn de onderwerpen.

THEMA: Langs iconen van de Franse & Catalaanse Pyreneeën

Ruige toppen in een ongerept landschap. Hooggelegen bergmeren die schitteren in het licht van de zonsopgang. Klinkende namen als Pic d’Ossau en Pic Palas, om van het riviertje van Soussouéou maar te zwijgen. Mijn eerste kennismaking met de Pyreneeën is er een om nooit te vergeten.

Bekijk een preview >>

Dolomieten: Peuteren en kleuteren in het Pustertal

Bij het uitladen herkent Finn, één jaar oud, hem meteen. Springend van enthousiasme wijst hij de rugdrager aan: hij wil absoluut mee op mijn rug. Britt, bijna vier, vindt het ondertussen maar wat spannend om haar bergschoenen aan te trekken en haar eigen rugzak te dragen. Nadat opa en oma het wandelpad hebben aangewezen, zijn we klaar voor het grote avontuur.

Bekijk een preview >>

Bivakkeren in de Alpen: Dichter bij de natuur kom je niet!

Het aller-, allermooiste aan bivakkeren in de bergen is de intensiteit waarmee je de natuur ervaart. Een alpensteenbok in de avondzon, een nieuwsgierige raaf die je kamp inspecteert, vallende sterren in een donkere nacht… Zonder tent, gewoon buiten in de open berglucht; dichterbij de natuur kom je niet.

Bekijk een preview >>

Neem een abonnement

Het komende nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem een een jaarabonnement op Bergen Magazine (5 nummers) van € 29,95 voor € 17,95.

Bekijk deze speciale aanbieding >>

 


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!