Bergen Magazine 2017 nr. 3 verschijnt binnenkort

Bergen Magazine
Bergen Magazine

Inspiratie opdoen voor je vakantie naar de bergen? Lees het zomernummer 2017 van Bergen Magazine dat omstreeks 9 juni verschijnt.

Tijdschrift voor bergfans

Bergen Magazine is hét tijdschrift voor bergliefhebbers. Zelf ben ik een enorme fan van de bergen. Minstens 1 keer per jaar wil ik tussen de drieduizenders wandelen. Bergen Magazine bevat veel bergwandelinspiratie. Het tijdschrift staat boordevol reportages, foto’s en vakantietips.

Bergen Magazine 2017 nr. 3: lekker veelzijdig

Het derde nummer van Bergen Magazine van 2017 verschijnt rond 9 juni. Een lekker veelzijdig nummer. Dit kun je ervan verwachten:

Droomtochten in het hooggebergte

Het gevoel hebben dat je op het dak van de wereld loopt, hoog boven de boomgrens. Rondom niets dan rots en ijs, en een staalblauwe lucht boven je bol. En dan die stilte... Welke bergwandelaar wil dit niet minstens één keer meemaken: een droomtocht in het hooggebergte? Wij verkenden voor jou drie heel verschillende meerdaagse tochten op de schouders van de Alpenreuzen. Laat die zomer maar komen!

Entlebuch: Steinbock Trek en hondenroutes

Er zijn genoeg redenen om naar het Entlebuch in Centraal-Zwitserland te reizen. Zoals de rijke bloemenpracht en de grillige karstvlaktes. En wat dacht je van het formidabele uitzicht vanaf de Brienzer Rothorn op de vierduizenders van het Berner Oberland?

Peuterproof de berg op

Vakantie vieren in een echte Heidihut, weg van de bewoonde wereld, met een dreumes van achttien maanden oud... Gijs en Rian deden het, bij Flattach in het Karinthische Mölltal, en overleefden het avontuur zodat ze het hier kunnen navertellen.

Dromen van de Poolse Tatra

Bergwandelen in de Hoge Tatra in het zuiden van Polen is een aparte ervaring. Het ene moment loop je vanuit Zakopane in de toeristenmassa naar een meertje, daarna heb je een woeste, ongerepte bergwereld helemaal voor jezelf.

Mis dit nummer niet!

Wil je het komende nummer niet missen, maar ben je nog geen abonnee? Neem dan vóór maandag 29 mei een abonnement!


De beste camera's en verrekijkers!

Bekijk de beste camera's en verrekijkers

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!