natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Antoinette dans les Cévennes vanaf 15 oktober in bioscoop

Antoinette dans les Cévennes is een zonnige, Franse wandelfilm. Hoofdpersoon Antoinette is op wandelvakantie in de prachtige Cevennen en komt zichzelf flink tegen. Herkenbaar, wrang en hilarisch tegelijk. Deze heerlijke film draait vanaf donderdag 15 oktober 2020 in de Nederlandse bioscopen.

Wandelen in de Cevennen

Een film over wandelen in de Cevennen, die moet ik zien natuurlijk. Jaren geleden heb ik daar een prachtige trektocht gemaakt, in de voetsporen van de beroemde Schotse schrijver Robert Louis Stevenson. Die trok in de 19de eeuw met z’n ezel door de Cevennen over wat nu bekendstaat als Le chemin de Stevenson – ook wel de GR 70.

Verlangen naar de bergen

De Franse sfeer, de adembenemende natuur, het goddelijke eten: ik denk er nog regelmatig aan terug. En vaak komt het verlangen op om weer in die bergstreek te zijn, door de bergen te wandelen, te genieten. Vanaf 15 oktober is dat dus via het filmdoek te beleven. Zelf heb ik alleen de trailer nog gezien, maar die ziet er veelbelovend uit. Ik schoot een paar keer flink in de lach...

Koppige ezel

Antoinette wordt vertolkt door de bekende Franse actrice Laure Calamy (Dix Pour Cent). Een andere glansrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die Antoinette vergezelt op haar bijzondere avontuur. Net als bij de tocht van Robert Louise Stevenson dus. Antoinette dans les Cévennes maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020.

Bekijk de trailer!

Voor meer informatie en de trailer kijk op Cineart.nl.

Bekijk de trailer >>

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>