De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl
De mooiste natuurhuisjes op Natuurhuisje.nl

Almeerdaagse Weekendwandeltocht | 19 & 20 december 2015

Zin in een stel lekkere wandelingen rond Almere? Op zaterdag 19 en zondag 20 december kun je voor het derde jaar op rij meedoen aan de weekendwandeltocht in Almere Poort. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20 en 25 kilometer.

Pampushout & Noorderplassen

De routes gaan door Pampushout, het Cascadepark, het Homeruspark, het Beatrixpark, Muziekwijk, Kruidenwijk, Literatuurwijk en langs de Noorderplassen. Tijdens de wandelingen is er volop aandacht voor bijzondere architectuur, archeologie en natuurlijk voor de natuur. Langs de routes zijn genoeg gelegenheden om de inwendige mens te versterken.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Start & finish

Start en finish zijn bij Euphoria Food & Drinks, Oostenrijkstraat 1, 1363 CB Almere Poort. De locatie is ongeveer 400 meter van het trein- en busstation Almere Poort, op de hoek van de Europalaan. Makkelijk te vinden door de pijlen vanaf het NS-station.

Inschrijven & routebeschrijvingen

Bij de start betalen leden van KWBN € 4,- inschrijfgeld, niet-leden betalen € 5,- en je ontvangt een routebeschrijving op basis van de knooppunten van Wandelnet Almere. Na afmelden bij de finish ontvang je nog een herinnering en een tas met informatie over Almere Poort. Meer informatie over de wandeltocht staat op www.almeerdaagse.nl

Gps-tracks

Wil je liever op een andere dag leuke routes rond Almere lopen? Dat kan met GPS-tracks van 2 wandelingen van 10 kilometer.

Foto: heopa.nl

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>