Almeerdaagse Weekendwandeltocht | 19 & 20 december 2015

Zin in een stel lekkere wandelingen rond Almere? Op zaterdag 19 en zondag 20 december kun je voor het derde jaar op rij meedoen aan de weekendwandeltocht in Almere Poort. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20 en 25 kilometer.

Pampushout & Noorderplassen

De routes gaan door Pampushout, het Cascadepark, het Homeruspark, het Beatrixpark, Muziekwijk, Kruidenwijk, Literatuurwijk en langs de Noorderplassen. Tijdens de wandelingen is er volop aandacht voor bijzondere architectuur, archeologie en natuurlijk voor de natuur. Langs de routes zijn genoeg gelegenheden om de inwendige mens te versterken.

Start & finish

Start en finish zijn bij Euphoria Food & Drinks, Oostenrijkstraat 1, 1363 CB Almere Poort. De locatie is ongeveer 400 meter van het trein- en busstation Almere Poort, op de hoek van de Europalaan. Makkelijk te vinden door de pijlen vanaf het NS-station.

 

Inschrijven & routebeschrijvingen

Bij de start betalen leden van KWBN € 4,- inschrijfgeld, niet-leden betalen € 5,- en je ontvangt een routebeschrijving op basis van de knooppunten van Wandelnet Almere. Na afmelden bij de finish ontvang je nog een herinnering en een tas met informatie over Almere Poort. Meer informatie over de wandeltocht staat op www.almeerdaagse.nl

Gps-tracks

Wil je liever op een andere dag leuke routes rond Almere lopen? Dat kan met GPS-tracks van 2 wandelingen van 10 kilometer.

Foto: heopa.nl


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!