Attentie

Google Geocoding API error: You are over your quota.

Herfstwandeling rond Belmonte

Herfstwandeling rond Belmonte

Op de Veluwe tussen Ede en Wageningen. Zo’n streek waar je zou willen wonen. En dan dag in dag uit wandelen. De bossen in, langs stromende beekjes. Bomen die langzaam van kleur verschieten in de herfst. Arboretum Belmonte en Wageningse Berg op je pad. Koffie met appeltaart bij Nol in ‘t Bos, leukste café-restaurant ter plaatse. En dan ‘s avonds moe maar tevreden bij de open haard wegdromen. Ik verzin maar iets.

NS-wandeling Belmonte

We liepen, voor de zoveelste keer de prachtige, nee schitterende NS-wandeling Belmonte, op een al even schitterende dag in de herfst. In deze heerlijke streek op de Veluwe heb je ook nog een al even heerlijke Trage Tocht. Afijn, tijd om je wandelschoenen aan te trekken en de herfst in te wandelen. Wat handenvol foto’s ter inspiratie zie je hieronder.


Bekijk de foto's


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

6.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!