Attentie

Google Geocoding API error: You are over your quota.

Herfstwandeling boswachterij De Vuursche

Herfstwandeling boswachterij De Vuursche

Door boswachterij De Vuursche heb ik al zo vaak gestruind. Het is en blijft een schitterend gebied voor een boswandeling. Het dorp Lage Vuursche is druk, vooral in weekenden. Maar ga je wat meer van de gebaande paden dan vind je schatten op je pad. Het verstilde Pluismeer, oeroude bomen in herfsttooi, een verscholen heideveldje. Ga lekker wandelen in de herfst.

Groene Wissel-wandeling Den Dolder

Voor de tweede keer liepen we Groene Wissel Den Dolder, dwars door De Vuursche. Wat een heerlijke tocht is dat toch. Soms door donker bos, dan weer op de rand van bos en velden. Je wandelt over landgoederen Splinterenburg, Pijnenburg en Venwoude. En door de kasteeltuin van Drakesteyn. En het is allemaal echt genieten.

Restaurant De Lage Vuursche

Voor de horeca in Lage Vuursche moet je even van dit pad af. Stap niet de eerste de beste suffe pannenkoekentent binnen. Nee, loop even door naar het einde van het dorp. Daar resideert restaurant De Lage Vuursche. En dat is echt ouderwets genieten. Appeltaart met slag krijgt van ons 5 sterren. Twee oude dames zaten ongegeneerd te smullen van grootmoeders stoofpotje.

Vijf wandelingen door boswachterij De Vuursche

Op Frankwandelt tref je vijf mooie wandelingen door Boswachterij De Vuursche:


Bekijk de foto's


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!