natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Herfstwandeling boswachterij De Vuursche

Herfstwandeling boswachterij De Vuursche

Door boswachterij De Vuursche heb ik al zo vaak gestruind. Het is en blijft een schitterend gebied voor een boswandeling. Het verstilde Pluismeer, oeroude bomen in herfsttooi, een verscholen heideveldje.

Groene Wissel-wandeling Den Dolder

De mooiste vakantiehuisjes van Nederland op Interhome.nl

Voor de tweede keer liepen we Groene Wissel Den Dolder, dwars door De Vuursche. Wat een heerlijke tocht is dat toch. Soms door donker bos, dan weer op de rand van bos en velden. Je wandelt over landgoederen Splinterenburg, Pijnenburg en Venwoude. En door de kasteeltuin van Drakesteyn. En het is allemaal echt genieten.

Restaurant De Lage Vuursche

Voor de horeca in Lage Vuursche moet je even van dit pad af. Stap niet de eerste de beste suffe pannenkoekentent binnen. Nee, loop even door naar het einde van het dorp. Daar resideert restaurant De Lage Vuursche. En dat is echt ouderwets genieten. Appeltaart met slag krijgt van ons 5 sterren. Twee oude dames zaten ongegeneerd te smullen van grootmoeders stoofpotje.

Vijf wandelingen door boswachterij De Vuursche

Op Frankwandelt tref je vijf mooie wandelingen door Boswachterij De Vuursche:

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 


Bekijk de foto's

Geef je mij sterren?

4.6/5 Waardering (7 beoordelingen)

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>