natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Drie mooiste wandelingen rond Elburg

Zoek je een leuke wandeling rond het plaatsje Elburg in Gelderland? Bekijk de drie mooiste wandelingen die door Elburg komen. Bij elke wandeling vind je de highlights plus een link naar de route. Ga lekker wandelen dit weekend!

NS-wandeling Elburg

Afwisseling troef op deze leuke NS-wandeling Elburg. Je loopt over de bosrijke Veluwe en over grasdijken door de prachtige polder. Je krijgt fenomenaal zicht op het Veluwemeer en bezoekt het wonderschone Elburg.

 

Trage Tocht 't Harde – Elburg

Deze wandeling tussen 't Harde en Elburg is echt schitterend. Gevarieerde bossen, heerlijke landgoederen, mooi Elburg en de uitgestrekte kruidentuinen van dr. A. Vogel. Ontdek het zelf!

 

Landgoedwandeling Elburg

De route loopt na een kort rondje door het vestingstadje Elburg via landgoed Old Putten naar het bosrijke landgoed Zwaluwenburg, met kasteel, de tuinen van A. Vogel en landgoedwinkel met terras.

 

De leukste hotels in Elburg

De hotels in Elburg die de beste beoordelingen krijgen van bezoekers zijn:

 

Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

Geef je mij sterren?

4.1/5 Waardering (7 beoordelingen)

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!