Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Vinex-wandeling | Amersfoortse metaforen

Vinex-wandeling Amersfoort Kattenbroek, Nieuwland & Vathorst Fantasie heb je wel nodig om deze Vinex-wandeling door Amersfoort te kunnen waarderen. Tussen Schothorst en Vathorst wandel je namelijk van metafoor naar metafoor. Kun jij in een verzameling stenen het verglijden van de tijd bespeuren? Gewoon doen deze wandeling en laat je gedachten scharrelen als een vrije uitloop-kip.

(Hadden we maar) stralend zonnig weer

Somber weertje vandaag. Nooit de beste omstandigheden om je in een Vinex-wijk te wagen. Stralende zon heb je nodig om de moed erin te houden. Voor je het weet grijpt Vinex je naar de strot. De eerste kilometers wandelen we door mistroostige nieuwbouwwijken. Maar officieel zijn we nog niet in een Vinex-wijk, dus daar zeuren we verder niet over.

Tags: 10-15 km, Vinex-wandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>