Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Trekvogelpad etappe 11 | Wandeling van Austerlitz naar Langbroek

Trekvogelpad etappe 11 van Austerlitz naar LangbroekPfff, op zondag kun je met het OV niet in Austerlitz komen. 9292ov.nl geeft aan dat er elk uur een bus gaat vanaf station Driebergen-Zeist. Maar bij de halte blijkt die op zondag niet te rijden. Wat is dat voor slechte service, 9292ov.nl? Er zit niets anders op dan vanaf het station te wandelen naar Austerlitz. 9292ov.nl stuurt mij letterlijk het bos in. Afijn, genoeg geklaagd: deze etappe naar Langbroek is echt een juweeltje. Heerlijk gewandeld. Al is het vijf kilometer extra. Dankzij 9292ov.nl... O nee, ik had al genoeg geklaagd...

Prachtige etappe

Deze etappe stoot gelijk etappe 1 – van Bergen naar Alkmaar – van de eerste plaats. Het is echt een superlekkere boswandeling, bijna alleen maar over onverharde paden. Met twee aardige dorpen: Maarn en Doorn. Plus een handvol heerlijke landgoederen.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

Tags: Trekvogelpad, 15-20 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!