Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Trage Tocht Woudenberg | Utrechtse Vallei, Den Treek & Geerestein

Trage Tocht Woudenberg Deze Trage Tocht komt moeizaam uit de startblokken maar wordt allengs mooier en mooier. Je wandelt door het authentieke boerenland rond Woudenberg en over de schitterende landgoederen Den Treek en Geerestein. En dat betekent bossen met een hoog oergehalte, veel onverharde paadjes en lanen met indrukwekkende eiken. Lekker de lente beleven.

Zand & modder

Trage Tochten staan bekend om hun vele onverharde paden. 'Zandpadgarantie' noemt routier Rob Wolfs dat. Veel van zijn tochten hobbelen voor minstens 80% over zachte bodem. Deze Trage Tocht start met een paar kilometer kneiterhard asfalt. Gelukkig komen daarna de zandliefhebbers goed aan hun trekken. Frankwandelt geeft er zelfs een 100% modderpadgarantie bij. Waterdichte schoenen aanbevolen dus!

Tags: rondwandelingen, Trage Tochten, landgoedwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>