natuurhuisje banner 750px

Trage Tocht Kwintelooyen & Plantage Willem III

Trage Tocht Rhenen | Kwintelooyen & Plantage Willem III Wat krijg je als je heerlijke, gevarieerde bossen, kleine kronkelpaadjes, een oude tabaksplantage en eindeloze vergezichten bij elkaar voegt? Een waanzinnig mooie wandeling. Aanrader voor de herfst! En voor winter, zomer en lente.

Residence Rhenen

Bij de start van mijn wandeling (bushalte Koetshuis bij punt 2) lonkt een horecagelegenheid: Residence Rhenen. Alleen: de Residence ziet er gesloten uit. Ik bons op de deur, maar durf dat niet al te hard te doen. Je kunt er ongelofelijk idyllisch trouwen, lees ik via m'n iPhone op hun website. En swingende party's organiseren ze ook al. Maar voor een naar koffie snakkende wandelaar geven ze vandaag niet thuis. Nah ja.

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: rondwandelingen, Trage Tochten, Utrechtse Heuvelrug, 10-15 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>