Trage Tocht Landgoed Den Treek-Henschoten

Trage Tocht Landgoed Den Treek-Henschoten Heerlijke natuurwandeling over het mooie landgoed Den Treek-Henschoten, op de overgang van Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. Wat ons betreft de mooiste wandeling die je in dit gebied kunt maken. Een van de pluspunten van Trage Tochten is het hoge percentage onverharde paden. Deze wandeling is daar een uitstekend voorbeeld van.

Bereikbaarheid met OV

Lastig puntje van deze Trage Tocht is de bereikbaarheid met openbaar vervoer. Je bent ruim 1 kilometer onderweg vanaf de bushalte in Leusden. En dat moet je dus 2 keer doen. Wij waren met de auto, dan heb je dat nadeel niet.

Tags: Trage Tochten, Utrechtse Heuvelrug, 10-15 km, Gelderse Vallei

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!