natuurhuisje banner 750px

Trage Tocht Landgoed Den Treek-Henschoten

Trage Tocht Landgoed Den Treek-Henschoten Heerlijke natuurwandeling over het mooie landgoed Den Treek-Henschoten, op de overgang van Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. Wat ons betreft de mooiste wandeling die je in dit gebied kunt maken. Een van de pluspunten van Trage Tochten is het hoge percentage onverharde paden. Deze wandeling is daar een uitstekend voorbeeld van.

Bereikbaarheid met OV

Lastig puntje van deze Trage Tocht is de bereikbaarheid met openbaar vervoer. Je bent ruim 1 kilometer onderweg vanaf de bushalte in Leusden. En dat moet je dus 2 keer doen. Wij waren met de auto, dan heb je dat nadeel niet.

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: Trage Tochten, Utrechtse Heuvelrug, 10-15 km, Gelderse Vallei

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>