natuurhuisje banner 750px

Trage Tocht Doorn | Landgoederen & Kromme Rijn

Mijn ex-collega Martijn zet er flink de sokken in op deze Trage Tocht vanuit Doorn. Het is dan ook een pittige tocht van 22 kilometer. Maar wel kwaliteitskilometertjes door dit schitterende gebied waar de Utrechtse Heuvelrug een tête-à-tête heeft met de Kromme Rijn. Lonkt naar Frankwandelt-rating AAA+.

Café Lekker Beppen

In Doorn gaan we eerst aan de koffie bij een gezellig tentje tegenover de bushalte. De naam ben ik even kwijt. Misschien wel café Lekker Beppen, want hij zat bomvol vrouwen die stevig aan de klets waren. Wij zochten onze rust op het terras. Lekkere koffie, lekkere eigengemaakte taartjes & lekker stil. Tegenover de bushalte, daar moet je wezen.

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: rondwandelingen, Trage Tochten, Utrechtse Heuvelrug, Utrechtpad, 20-25 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>