Sinterklaas bij CameraNU.nl

OV-stapper Amerongse Bos | Rhenen – Amerongen

OV-stapper Amerongse Bos | Rhenen – Amerongen Schitterende, afwisselende ‘bergwandeling’. Uiteraard staat het Amerongse Bos op het program. Maar je wandelt ook door de ruige uiterwaarden van de Nederrijn. En je krijgt adembenemende vergezichten over de Gelderse Vallei en de Betuwe. Als klap op de vuurpijl kom je langs Kasteel Amerongen. Frankwandelt-rating AAA+!

OV-stapper Amerongse Bos | Rhenen – Amerongen

Aan de wandel?

Afstand van deze wandeling20 km

Wat voor soort wandeling?OV-stapper

Startplaats of station van deze wandelingRhenen (station)

Hoe scoort deze wandeling? Frankwandelt-rating: 87/100

Bekijk het wandelkaartjeKaartje van deze wandeling

Naar de routebeschrijvingDownload de routebeschrijving

OV-stapper = oude NS-wandeling

OV-stappers zijn oude NS-wandelingen die door Wandelnet zijn geadopteerd. Die mooie organisatie zorgt voor een routebeschrijving, een kaartje en een GPS-track. Hoef jij alleen nog maar te wandelen. Heel handig.

A.K.A. Oudste Wandelroute én Trekvogelpad

Ik stond 100% in de startblokken om lyrisch los te gaan over deze oude NS-wandeling. Wát een afwisseling, wát een vergezichten, wát een perfecte lente/herfstwandeling. Maar ik zocht op Frankwandelt.nl (altijd doen!) en kwam erachter dat dit ouwetje als twee druppels water lijkt op andere wandelingen: een etappe van de Oudste Wandelroute van Nederland en een etappe van het Trekvogelpad.

Geniet van een topwandeling

De drie wandelingen snijden dit schitterende gebied net iets anders aan. Maar om deze wandeling nou voor de derde keer te beschrijven... Ik ben Gekke Henkie niet. Pak een van onderstaande drie wandelingen en geniet met volle teugen van een topwandeling!

Oudste Wandelroute op Frankwandelt.nl >>Trekvogelpad op Frankwandelt.nl >>OV-stapper op Wandelnet >>Bekijk de wandelreizen van SNPSmaak te pakken? Bekijk de mooiste wandelreizen van SNP

Actieve wandelreizen over de hele wereld: SNP Natuurreizen van de ANWB is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

 

Foto’s van deze wandeling


Cameranu: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera's en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, OV-stappers, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!