natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

NS-wandeling Landgoed Groeneveld | Baarn - Hilversum

NS-wandeling over Landgoed Groeneveld vanuit BaarnNS-wandeling Landgoed Groeneveld: het leek me altijd een ommetje voor ouden van dagen. Niets is minder waar: deze wandeling is echt heel gevarieerd. Anders dan de naam doet vermoeden, voert de tocht grotendeels door dicht bos en open heidevelden. Jammer dat ze het schitterende Kasteel Groeneveld net aan het verbouwen waren.

Romantische laantjes & vijvers

Het landgoed is de moeite waard, met z'n romantische laantjes en mooie vijvers. Nadeeltje vond ik de vele moet-toch-kunnen-baasjes die hun dat-doet-ie-anders-nooit-hoor-honden los laten rondrennen. Een bijzonder lelijk exemplaar had het op mijn dierbare kuitjes voorzien, waardoor Frankwandelt er even flink de sokken in moest zetten.

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km, 10-15 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>