natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

NS-wandeling De Vuursche | Baarn - Hollandsche Rading

NS-wandeling De Vuursche van Baarn naar Hollandsche RadingDirect vanaf station Baarn duikt NS-wandeling De Vuursche dichte bossen in. Van begin tot eind een prachtige wandeling, waarbij het bos zich alleen halverwege opent voor een groot heideveld. Op driekwart van de wandeling kun je eventuele pannenkoek-lusten botvieren in Lage Vuursche.

Spechten & boomklevers

De bossen rond Lage Vuursche zijn geliefd bij vogels. Liefst 63 soorten broeden hier. Opvallend op deze regenachtige lentedag zijn de vele middelste bonte spechten. En grappige boomklevertjes (herkenbaar aan hun Zorro-masker), in voorgaande jaren alleen hoorbaar, kruipen langs boomstammen op jacht naar insecten.

Tags: NS-wandelingen, 10-15 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>